Adriaens Xavier

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Adriaens Xavier
Private companiesMotion Pictures • Adriaens Xavier

Contactgegevens Adriaens Xavier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adriaens Xavier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adriaens Xavier

Regio (region): LIEGE, 4020 - BE, België

Adres (address): 216 rue Basse-Wez, België

Telefoon (phone): 33)146949950 33)146949950

Fax (fax): 33)146949951 33)146949951

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adriaens Xavier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adriaens Xavier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adriaens Xavier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adriaens Xavier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adriaens Xavier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adriaens Xavier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adriaens Xavier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adriaens Xavier
Products information Adriaens Xavier

BTW identificatienummer (tax): BE03949554443
Ondernemingsnummer: 5808166503
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Adriaens Xavier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adriaens Xavier
(Get full report from official database of BE for Adriaens Xavier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adriaens Xavier
Addition kinds of activities for Adriaens Xavier

23690101. Culottes: meisjes en kinderen | Culottes: girls' and children's
33669908. Machines gietstukken, koper of koper-base legering | Machinery castings, copper or copper-base alloy
36639910. Ruimte satelliet communicatie apparatuur | Space satellite communications equipment
38269907. Milieutechnische apparatuur | Environmental testing equipment
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
73890801. Mapmaking of drafting, inclusief antenne | Mapmaking or drafting, including aerial

Werken bij Adriaens Xavier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adriaens Xavier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adriaens Xavier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adriaens Xavier. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Winkelbediende afdeling baby-artikelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa Opstellen en opvolgen van geboortelijsten Werken met PC-programma voor geboortelijsten

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • chauffeur C (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vervoer volgens beurtrol: Goederen en materiaal van het magazijn naar de winkels brengen zodat deze verkocht kunnen worden. Goederen materiaal en andere benodigdheden naar de juiste winkel brengen. Goederen materiaal en andere vanuit de winkels terug meebrengen naar het magazijn of afgeven in de juiste winkel. In- en uitscannen van de goederen volgens de afgesproken methode. Klusjes en onderhoud: Uitvoeren van klusjes voor een goede werking in winkels en magazijn. Uitvoeren van taken in winkels en magazijn in opdracht van logistiek manager. Bij aankomst in magazijn alle goederen materiaal en benodigdheden terug zetten op de afgesproken plaats. Boodschappen in opdracht van logistiek manager. Goederen scannen en klaar zetten voor vervoer. Laden van de container. Klaar zetten van gerief voor acties in de winkels.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

Zoek naar antwoorden van Adriaens Xavier in sociale netwerken
Look for responds of Adriaens Xavier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adriaens Xavier. Laat een reactie achter voor Adriaens Xavier. Adriaens Xavier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adriaens Xavier. Leave a respond for Adriaens Xavier. Adriaens Xavier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adriaens Xavier op de google maps. Adres en contacten Adriaens Xavier
Location of Adriaens Xavier on the google maps. Address and contacts of Adriaens Xavier

Andere gerelateerde bedrijven als come Adriaens Xavier Adriaens Xavier: Oyen L | ComP-any Benelux NV | SL CENTER | Sabva SA | Open

Other related companies as Adriaens Xavier: Oyen L | ComP-any Benelux NV | SL CENTER | Sabva SA | Open

Adriaens Xavier is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio LIEGE, 4020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Adriaens Xavier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03949554443. Het bedrijf Adriaens Xavier bevindt zich op het adres: 216 rue Basse-Wez. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 815,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Adriaens Xavier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adriaens Xavier is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adriaens Xavier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adriaens Xavier, openstaande posities, locatie van Adriaens Xavier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adriaens Xavier is a company, that was registered 2000 in LIEGE, 4020 - BE region, Belgium. Full name of company is Adriaens Xavier, company assigned to the tax number BE03949554443. The company Adriaens Xavier is located at the address: 216 rue Basse-Wez. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 815,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Adriaens Xavier were not found.
The main activity of Adriaens Xavier is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Adriaens Xavier is not available. You also can look at reviews of Adriaens Xavier, open positions, location of Adriaens Xavier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adriaens Xavier, LIEGE, 4020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adriaens Xavier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adriaens Xavier, LIEGE, 4020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adriaens Xavier, employees, financial statistics.