Action Sports Loisirs

Contactgegevens Action Sports Loisirs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action Sports Loisirs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action Sports Loisirs

Regio (region): Braine lAlleud Belgium 1420 - BE, België

Adres (address): Rue Jules hans 75, België

Telefoon (phone): 3223845148 3223845148

Fax (fax): +32 (87) 638-24-86 +32 (87) 638-24-86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action Sports Loisirs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action Sports Loisirs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action Sports Loisirs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action Sports Loisirs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action Sports Loisirs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action Sports Loisirs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action Sports Loisirs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action Sports Loisirs
Products information Action Sports Loisirs

BTW identificatienummer (tax): BE02564727783
Ondernemingsnummer: 2768798828
Hoofdstad (capital): 412,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Action Sports Loisirs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action Sports Loisirs
(Get full report from official database of BE for Action Sports Loisirs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action Sports Loisirs
Addition kinds of activities for Action Sports Loisirs

27599918. thermografie | Thermography
34790211. Hete deklaag van metalen of gevormde producten | Hot dip coating of metals or formed products
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
47249900. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast
70110200. Vakantie logeert | Vacation lodges
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design

Werken bij Action Sports Loisirs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action Sports Loisirs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action Sports Loisirs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action Sports Loisirs. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZAFFELARE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • CALCULATOR BOUWWERKEN - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Calculator word je ingezet in een team verantwoordelijk voor het opmaken van aanbestedingsdossiers en ben je en spilfiguur binnen de onderneming. Je staat in voor de prijscalculatie en de volledige aanbesteding. Voor het tijdig en correct opmaken van het dossier analyseer je de lastenboeken, de uitvoeringsmethodes en de plannen van het project Je vraagt offertes op bij mogelijke leveranciers en onderaannemers Je geeft een optimaal antwoord op de technische en administratieve eisen van het bestek. Je wordt betrokken bij de verder onderhandelingen na het indienen van het bestek, bij het goedkeuren van de aanbesteding verzeker je de overdracht naar de uitvoering

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van Action Sports Loisirs in sociale netwerken
Look for responds of Action Sports Loisirs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action Sports Loisirs. Laat een reactie achter voor Action Sports Loisirs. Action Sports Loisirs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action Sports Loisirs. Leave a respond for Action Sports Loisirs. Action Sports Loisirs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action Sports Loisirs op de google maps. Adres en contacten Action Sports Loisirs
Location of Action Sports Loisirs on the google maps. Address and contacts of Action Sports Loisirs

Andere gerelateerde bedrijven als come Action Sports Loisirs Action Sports Loisirs: Bemden's Rubber Products | Kortleven René BVBA | Para NV | Vickman Translations | Elventi BVBA

Other related companies as Action Sports Loisirs: Bemden's Rubber Products | Kortleven René BVBA | Para NV | Vickman Translations | Elventi BVBA

Action Sports Loisirs is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Braine lAlleud Belgium 1420 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Action Sports Loisirs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02564727783. Het bedrijf Action Sports Loisirs bevindt zich op het adres: Rue Jules hans 75. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 412,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Action Sports Loisirs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action Sports Loisirs is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action Sports Loisirs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action Sports Loisirs, openstaande posities, locatie van Action Sports Loisirs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Action Sports Loisirs is a company, that was registered 1990 in Braine lAlleud Belgium 1420 - BE region, Belgium. Full name of company is Action Sports Loisirs, company assigned to the tax number BE02564727783. The company Action Sports Loisirs is located at the address: Rue Jules hans 75. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 412,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 634,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Action Sports Loisirs were not found.
The main activity of Action Sports Loisirs is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Action Sports Loisirs is not available. You also can look at reviews of Action Sports Loisirs, open positions, location of Action Sports Loisirs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action Sports Loisirs, Braine lAlleud Belgium 1420 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action Sports Loisirs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action Sports Loisirs, Braine lAlleud Belgium 1420 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action Sports Loisirs, employees, financial statistics.