Action Cine-Jeunes

Contactgegevens Action Cine-Jeunes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Action Cine-Jeunes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Action Cine-Jeunes

Regio (region): Mesvin - 7022 Belgium, België

Adres (address): rue Brunehaut 35, België

Telefoon (phone): +3265346301 +3265346301

Fax (fax): +32 (53) 259-14-89 +32 (53) 259-14-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Action Cine-Jeunes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Action Cine-Jeunes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Action Cine-Jeunes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Action Cine-Jeunes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Action Cine-Jeunes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Action Cine-Jeunes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Action Cine-Jeunes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Action Cine-Jeunes
Products information Action Cine-Jeunes

BTW identificatienummer (tax): BE08628356933
Ondernemingsnummer: 3125030517
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Action Cine-Jeunes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Action Cine-Jeunes
(Get full report from official database of BE for Action Cine-Jeunes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Action Cine-Jeunes
Addition kinds of activities for Action Cine-Jeunes

606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
24210000. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
24260402. Blokken, hout: accessoires voor textielmachines | Blocks, wood: textile machinery accessories
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
30810105. Polyvinyl film en vel | Polyvinyl film and sheet
33210100. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge
80110202. Clinic, uitgevoerd door artsen | Clinic, operated by physicians

Werken bij Action Cine-Jeunes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Action Cine-Jeunes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Action Cine-Jeunes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Action Cine-Jeunes. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Dakwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van Action Cine-Jeunes in sociale netwerken
Look for responds of Action Cine-Jeunes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Action Cine-Jeunes. Laat een reactie achter voor Action Cine-Jeunes. Action Cine-Jeunes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Action Cine-Jeunes. Leave a respond for Action Cine-Jeunes. Action Cine-Jeunes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Action Cine-Jeunes op de google maps. Adres en contacten Action Cine-Jeunes
Location of Action Cine-Jeunes on the google maps. Address and contacts of Action Cine-Jeunes

Andere gerelateerde bedrijven als come Action Cine-Jeunes Action Cine-Jeunes: Airport Bowl | Estee Industries NV | Thomas International Publishing Company Europe vof | Europaeische Volkspartei | Tim Rogers

Other related companies as Action Cine-Jeunes: Airport Bowl | Estee Industries NV | Thomas International Publishing Company Europe vof | Europaeische Volkspartei | Tim Rogers

Action Cine-Jeunes is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Mesvin - 7022 Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Action Cine-Jeunes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08628356933. Het bedrijf Action Cine-Jeunes bevindt zich op het adres: rue Brunehaut 35. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Action Cine-Jeunes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Action Cine-Jeunes is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Action Cine-Jeunes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Action Cine-Jeunes, openstaande posities, locatie van Action Cine-Jeunes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Action Cine-Jeunes is a company, that was registered 2001 in Mesvin - 7022 Belgium region, Belgium. Full name of company is Action Cine-Jeunes, company assigned to the tax number BE08628356933. The company Action Cine-Jeunes is located at the address: rue Brunehaut 35. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Action Cine-Jeunes were not found.
The main activity of Action Cine-Jeunes is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Action Cine-Jeunes is not available. You also can look at reviews of Action Cine-Jeunes, open positions, location of Action Cine-Jeunes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Action Cine-Jeunes, Mesvin - 7022 Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Action Cine-Jeunes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Action Cine-Jeunes, Mesvin - 7022 Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Action Cine-Jeunes, employees, financial statistics.