Ace Editing Facilities N.V

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Ace Editing Facilities N.V
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Ace Editing Facilities N.V

Contactgegevens Ace Editing Facilities N.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ace Editing Facilities N.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ace Editing Facilities N.V

Regio (region): 1140 - Evere - Belgium, België

Adres (address): Schilhollaan 2, België

Telefoon (phone): 32 496 24 39 50 32 496 24 39 50

Fax (fax): +32 (3) 374-68-27 +32 (3) 374-68-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ace Editing Facilities N.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ace Editing Facilities N.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ace Editing Facilities N.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ace Editing Facilities N.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ace Editing Facilities N.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ace Editing Facilities N.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ace Editing Facilities N.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ace Editing Facilities N.V
Products information Ace Editing Facilities N.V

BTW identificatienummer (tax): BE01510589599
Ondernemingsnummer: 1347717285
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ace Editing Facilities N.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ace Editing Facilities N.V
(Get full report from official database of BE for Ace Editing Facilities N.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ace Editing Facilities N.V
Addition kinds of activities for Ace Editing Facilities N.V

325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
519901. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
22110903. Gaas | Gauze
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
50990402. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
63510201. Fidelity aansprakelijkheidsverzekering | Fidelity responsibility insurance

Werken bij Ace Editing Facilities N.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ace Editing Facilities N.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ace Editing Facilities N.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ace Editing Facilities N.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Studenten kassa (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf winkel te Zonhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste student/kassamedewerker  voor de periode: 20/08 tem 31/08  artikelen scannen betalingen ontvangen kassa afsluit algemeen onderhoud 

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • VERKOOPSMEDEWERKER OPTICIEN (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de collega's zoeken we een verkoper/verkoopster om klanten te adviseren in de aankoop van monturen en zonnebrillen. De oogtest gebeurt door de collega-optometrist, de verkoopsmedewerker adviseert naar kleur en vorm van een passende bril. Het uitstallen van nieuwe brillen behoort ook tot je taken, en je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft.     Bedrijfsprofiel: Voor een gekende opticien in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte verkoopsmedewerker. Ben je modebewust, commercieel en is het je passie om klanten met het juiste advies te helpen, stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van Ace Editing Facilities N.V in sociale netwerken
Look for responds of Ace Editing Facilities N.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ace Editing Facilities N.V. Laat een reactie achter voor Ace Editing Facilities N.V. Ace Editing Facilities N.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ace Editing Facilities N.V. Leave a respond for Ace Editing Facilities N.V. Ace Editing Facilities N.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ace Editing Facilities N.V op de google maps. Adres en contacten Ace Editing Facilities N.V
Location of Ace Editing Facilities N.V on the google maps. Address and contacts of Ace Editing Facilities N.V

Andere gerelateerde bedrijven als come Ace Editing Facilities N.V Ace Editing Facilities N.V: Beirens JP & L BVBA | Van Eupen (Drukkerij) BVBA | Kringloopcentrum Kust C.V.B. | Sony Music Belgium | wneels

Other related companies as Ace Editing Facilities N.V: Beirens JP & L BVBA | Van Eupen (Drukkerij) BVBA | Kringloopcentrum Kust C.V.B. | Sony Music Belgium | wneels

Ace Editing Facilities N.V is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio 1140 - Evere - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ace Editing Facilities N.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01510589599. Het bedrijf Ace Editing Facilities N.V bevindt zich op het adres: Schilhollaan 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ace Editing Facilities N.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ace Editing Facilities N.V is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ace Editing Facilities N.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ace Editing Facilities N.V, openstaande posities, locatie van Ace Editing Facilities N.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ace Editing Facilities N.V is a company, that was registered 1991 in 1140 - Evere - Belgium region, Belgium. Full name of company is Ace Editing Facilities N.V, company assigned to the tax number BE01510589599. The company Ace Editing Facilities N.V is located at the address: Schilhollaan 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ace Editing Facilities N.V were not found.
The main activity of Ace Editing Facilities N.V is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ace Editing Facilities N.V is not available. You also can look at reviews of Ace Editing Facilities N.V, open positions, location of Ace Editing Facilities N.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ace Editing Facilities N.V, 1140 - Evere - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ace Editing Facilities N.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ace Editing Facilities N.V, 1140 - Evere - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ace Editing Facilities N.V, employees, financial statistics.