Academie royale des beaux-arts de Bruxelles

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Academie royale des beaux-arts de Bruxelles
Private companiesAmusement and Recreation Services • Academie royale des beaux-arts de Bruxelles

Contactgegevens Academie royale des beaux-arts de Bruxelles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Academie royale des beaux-arts de Bruxelles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Academie royale des beaux-arts de Bruxelles

Regio (region): Bruxelles, 1000 - be, België

Adres (address): 144, rue du Midi, België

Telefoon (phone): 3225110491 3225110491

Fax (fax): 3225130754 3225130754

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Academie royale des beaux-arts de Bruxelles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Academie royale des beaux-arts de Bruxelles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Academie royale des beaux-arts de Bruxelles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Academie royale des beaux-arts de Bruxelles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Academie royale des beaux-arts de Bruxelles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Academie royale des beaux-arts de Bruxelles
Products information Academie royale des beaux-arts de Bruxelles

BTW identificatienummer (tax): BE07610473632
Ondernemingsnummer: 8459442138
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Academie royale des beaux-arts de Bruxelles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Academie royale des beaux-arts de Bruxelles
(Get full report from official database of BE for Academie royale des beaux-arts de Bruxelles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Academie royale des beaux-arts de Bruxelles
Addition kinds of activities for Academie royale des beaux-arts de Bruxelles

525101. Gereedschap | Tools
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
34980000. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
38220200. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type
50990501. CD's | Compact discs

Werken bij Academie royale des beaux-arts de Bruxelles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Academie royale des beaux-arts de Bruxelles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Academie royale des beaux-arts de Bruxelles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Academie royale des beaux-arts de Bruxelles. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • POETSHULP DC Westkust (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio WESTKUST (Westende-Middelkerke-Nieuwpoort-Oostduinkerke-Koksijde-Adinkerke-De Panne) zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Jobstudent De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten die aan de slag willen als Operations-medewerker. Binnen deze afdeling is je takenpakket heel gevarieerd: attractiebediener, parking- en onderhoudsmedewerker, theaterhulp, kassamedewerker, ticket-/bagagecontroleur,... Je maakt deel uit van een team die maar één doel voor ogen heeft: de bezoeker een magische dag bezorgen. Er heerst altijd een vakantie-sfeer in het park, wat het voor de medewekers ook leuk maakt. De bezoekers zijn al enthousiast en jij kan hier nog je steentje aan bijdragen. Ook tussen de medewerkers onderling ontstaat er dikwijls een leuke vriendschap tijdens de trein-, tram- of busritten naar De Panne. Wij bieden je een unieke werkervaring in een magische omgeving. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

Zoek naar antwoorden van Academie royale des beaux-arts de Bruxelles in sociale netwerken
Look for responds of Academie royale des beaux-arts de Bruxelles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Academie royale des beaux-arts de Bruxelles. Laat een reactie achter voor Academie royale des beaux-arts de Bruxelles. Academie royale des beaux-arts de Bruxelles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Academie royale des beaux-arts de Bruxelles. Leave a respond for Academie royale des beaux-arts de Bruxelles. Academie royale des beaux-arts de Bruxelles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Academie royale des beaux-arts de Bruxelles op de google maps. Adres en contacten Academie royale des beaux-arts de Bruxelles
Location of Academie royale des beaux-arts de Bruxelles on the google maps. Address and contacts of Academie royale des beaux-arts de Bruxelles

Andere gerelateerde bedrijven als come Academie royale des beaux-arts de Bruxelles Academie royale des beaux-arts de Bruxelles: Eggermont Boekhouding Fiscaliteit BVBA | Olaf Cool Products BVBA | ASSYST BVBA | Caseo Special Steel Center NV | De Kegel, Ingmar

Other related companies as Academie royale des beaux-arts de Bruxelles: Eggermont Boekhouding Fiscaliteit BVBA | Olaf Cool Products BVBA | ASSYST BVBA | Caseo Special Steel Center NV | De Kegel, Ingmar

Academie royale des beaux-arts de Bruxelles is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1000 - be, België. De volledige naam van het bedrijf is Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07610473632. Het bedrijf Academie royale des beaux-arts de Bruxelles bevindt zich op het adres: 144, rue du Midi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Academie royale des beaux-arts de Bruxelles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Academie royale des beaux-arts de Bruxelles is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Academie royale des beaux-arts de Bruxelles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, openstaande posities, locatie van Academie royale des beaux-arts de Bruxelles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Academie royale des beaux-arts de Bruxelles is a company, that was registered 1988 in Bruxelles, 1000 - be region, Belgium. Full name of company is Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, company assigned to the tax number BE07610473632. The company Academie royale des beaux-arts de Bruxelles is located at the address: 144, rue du Midi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Academie royale des beaux-arts de Bruxelles were not found.
The main activity of Academie royale des beaux-arts de Bruxelles is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Academie royale des beaux-arts de Bruxelles is not available. You also can look at reviews of Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, open positions, location of Academie royale des beaux-arts de Bruxelles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, Bruxelles, 1000 - be: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, Bruxelles, 1000 - be: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Academie royale des beaux-arts de Bruxelles, employees, financial statistics.