Rexnord NV

Contactgegevens Rexnord NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rexnord NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rexnord NV

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 248C,1800, België

Telefoon (phone): 02 255 83 11 02 255 83 11

Fax (fax): 02 720 10 23 02 720 10 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rexnord NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rexnord NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rexnord NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rexnord NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rexnord NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rexnord NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rexnord NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rexnord NV
Products information Rexnord NV

BTW identificatienummer (tax): BE04092102050
Ondernemingsnummer: 9869537353
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Rexnord NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rexnord NV
(Get full report from official database of BE for Rexnord NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rexnord NV
Addition kinds of activities for Rexnord NV

5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
14999908. Grafietwinning | Graphite mining
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
52310300. Muurbedekkingen | Wallcoverings
60829902. Edge act corporations | Edge act corporations
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker
80999903. Medische fotografie en kunst | Medical photography and art
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij Rexnord NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rexnord NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rexnord NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rexnord NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

 • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

  Regio: ASTENE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

 • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

 • TECHNIEKER HVAC EN VERWARMING (OOST-VLAANDEREN) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijke voor het preventief en curatief onderhoud van de diverse HVAC installaties; - Je verzorgt de opstart en het onderhoud van de verwarmingsketels; - Je zoekt een oplossing voor de pannes die zich kunnen voordien op de HVAC installaties; - Je verzorgt het jaarlijkse onderhoud van de systemen; - Je zorgt ervoor dat de instellingen van de installaties correct zijn.

 • Souschef (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres ! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

 • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

 • zaalhulp (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: VANASSCHE POL

  Type: Studentenjob

  ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

 • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: STRUKTON RAIL

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

Zoek naar antwoorden van Rexnord NV in sociale netwerken
Look for responds of Rexnord NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rexnord NV. Laat een reactie achter voor Rexnord NV. Rexnord NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rexnord NV. Leave a respond for Rexnord NV. Rexnord NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rexnord NV op de google maps. Adres en contacten Rexnord NV
Location of Rexnord NV on the google maps. Address and contacts of Rexnord NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rexnord NV Rexnord NV: ANB Securité SA | RAM Informatique SPRL | EURODAL NV | Iris SA | Marbelco Belgium S.A.

Other related companies as Rexnord NV: ANB Securité SA | RAM Informatique SPRL | EURODAL NV | Iris SA | Marbelco Belgium S.A.

Rexnord NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is Rexnord NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04092102050. Het bedrijf Rexnord NV bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 248C,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 186,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Rexnord NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rexnord NV is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rexnord NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rexnord NV, openstaande posities, locatie van Rexnord NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rexnord NV is a company, that was registered 2008 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is Rexnord NV, company assigned to the tax number BE04092102050. The company Rexnord NV is located at the address: Leuvensesteenweg 248C,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 186,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Rexnord NV were not found.
The main activity of Rexnord NV is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rexnord NV is not available. You also can look at reviews of Rexnord NV, open positions, location of Rexnord NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rexnord NV, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rexnord NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rexnord NV, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rexnord NV, employees, financial statistics.