Academicus Sanctae Barbae Ordo

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Academicus Sanctae Barbae Ordo
Private companiesReal Estate • Academicus Sanctae Barbae Ordo

Contactgegevens Academicus Sanctae Barbae Ordo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Academicus Sanctae Barbae Ordo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Academicus Sanctae Barbae Ordo

Regio (region): Louvain-la-Neuve, 1348 - BE, België

Adres (address): B.P. 33, België

Telefoon (phone): +32 (63) 591-52-76 +32 (63) 591-52-76

Fax (fax): 32 10 45 55 05 32 10 45 55 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Academicus Sanctae Barbae Ordo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Academicus Sanctae Barbae Ordo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Academicus Sanctae Barbae Ordo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Academicus Sanctae Barbae Ordo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Academicus Sanctae Barbae Ordo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Academicus Sanctae Barbae Ordo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Academicus Sanctae Barbae Ordo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Academicus Sanctae Barbae Ordo
Products information Academicus Sanctae Barbae Ordo

BTW identificatienummer (tax): BE03304107666
Ondernemingsnummer: 8539916992
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 126,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Academicus Sanctae Barbae Ordo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Academicus Sanctae Barbae Ordo
(Get full report from official database of BE for Academicus Sanctae Barbae Ordo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Academicus Sanctae Barbae Ordo
Addition kinds of activities for Academicus Sanctae Barbae Ordo

272100. periodieken | Periodicals
30869901. Tapijt- en tapijtkussens, schuimplastic | Carpet and rug cushions, foamed plastics
35679903. Core bakken en schimmel drogen ovens | Core baking and mold drying ovens
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
51940101. sigaretten | Cigarettes

Werken bij Academicus Sanctae Barbae Ordo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Academicus Sanctae Barbae Ordo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Academicus Sanctae Barbae Ordo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Academicus Sanctae Barbae Ordo. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Installateur centrale verwarming en sanitair (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon installeert centrale verwarming en sanitair.

  • Mekanieker rollend materieel (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistieke firma in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar een mekanieker voor het rollend materieel.  Je zal instaan voor: Het oplossen van technische defecten bij de operaties Het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan personenwagens en vorkliften Kleine mechanische herstellingen Dit is een functie in twee ploegen met sporadisch weekendwerk.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van Academicus Sanctae Barbae Ordo in sociale netwerken
Look for responds of Academicus Sanctae Barbae Ordo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Academicus Sanctae Barbae Ordo. Laat een reactie achter voor Academicus Sanctae Barbae Ordo. Academicus Sanctae Barbae Ordo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Academicus Sanctae Barbae Ordo. Leave a respond for Academicus Sanctae Barbae Ordo. Academicus Sanctae Barbae Ordo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Academicus Sanctae Barbae Ordo op de google maps. Adres en contacten Academicus Sanctae Barbae Ordo
Location of Academicus Sanctae Barbae Ordo on the google maps. Address and contacts of Academicus Sanctae Barbae Ordo

Andere gerelateerde bedrijven als come Academicus Sanctae Barbae Ordo Academicus Sanctae Barbae Ordo: Declercq Steven | Hermie G | Electroserv BVBA | Hypor Fokzeugen & KI Centrum | MOONEN VERPAKKING

Other related companies as Academicus Sanctae Barbae Ordo: Declercq Steven | Hermie G | Electroserv BVBA | Hypor Fokzeugen & KI Centrum | MOONEN VERPAKKING

Academicus Sanctae Barbae Ordo is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Louvain-la-Neuve, 1348 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Academicus Sanctae Barbae Ordo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03304107666. Het bedrijf Academicus Sanctae Barbae Ordo bevindt zich op het adres: B.P. 33. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 126,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Academicus Sanctae Barbae Ordo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Academicus Sanctae Barbae Ordo is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Academicus Sanctae Barbae Ordo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Academicus Sanctae Barbae Ordo, openstaande posities, locatie van Academicus Sanctae Barbae Ordo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Academicus Sanctae Barbae Ordo is a company, that was registered 1987 in Louvain-la-Neuve, 1348 - BE region, Belgium. Full name of company is Academicus Sanctae Barbae Ordo, company assigned to the tax number BE03304107666. The company Academicus Sanctae Barbae Ordo is located at the address: B.P. 33. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 126,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Academicus Sanctae Barbae Ordo were not found.
The main activity of Academicus Sanctae Barbae Ordo is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Academicus Sanctae Barbae Ordo is not available. You also can look at reviews of Academicus Sanctae Barbae Ordo, open positions, location of Academicus Sanctae Barbae Ordo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Academicus Sanctae Barbae Ordo, Louvain-la-Neuve, 1348 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Academicus Sanctae Barbae Ordo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Academicus Sanctae Barbae Ordo, Louvain-la-Neuve, 1348 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Academicus Sanctae Barbae Ordo, employees, financial statistics.