AZIMUTH NETWorking Sales

Contactgegevens AZIMUTH NETWorking Sales: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AZIMUTH NETWorking Sales: address, phone, fax, email, website, opening hours

AZIMUTH NETWorking Sales

Regio (region): Brussels Brussels-Capital 1030 - BE, België

Adres (address): Avenue de Mars 67, België

Telefoon (phone): +32 2 247 01 00 +32 2 247 01 00

Fax (fax): +32 2 247 01 06 +32 2 247 01 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AZIMUTH NETWorking Sales: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AZIMUTH NETWorking Sales"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AZIMUTH NETWorking Sales"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AZIMUTH NETWorking Sales, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AZIMUTH NETWorking Sales. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AZIMUTH NETWorking Sales, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AZIMUTH NETWorking Sales. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AZIMUTH NETWorking Sales
Products information AZIMUTH NETWorking Sales

BTW identificatienummer (tax): BE01588043212
Ondernemingsnummer: 6779907226
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AZIMUTH NETWorking Sales zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AZIMUTH NETWorking Sales
(Get full report from official database of BE for AZIMUTH NETWorking Sales)

Aanvulling soorten activiteiten voor AZIMUTH NETWorking Sales
Addition kinds of activities for AZIMUTH NETWorking Sales

344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
17410100. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
28330204. Brucine en derivaten | Brucine and derivatives
28990500. maten | Sizes
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec

Werken bij AZIMUTH NETWorking Sales: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AZIMUTH NETWorking Sales: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AZIMUTH NETWorking Sales. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AZIMUTH NETWorking Sales. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van AZIMUTH NETWorking Sales in sociale netwerken
Look for responds of AZIMUTH NETWorking Sales in social networks

Lees alle opmerkingen voor AZIMUTH NETWorking Sales. Laat een reactie achter voor AZIMUTH NETWorking Sales. AZIMUTH NETWorking Sales bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AZIMUTH NETWorking Sales. Leave a respond for AZIMUTH NETWorking Sales. AZIMUTH NETWorking Sales on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AZIMUTH NETWorking Sales op de google maps. Adres en contacten AZIMUTH NETWorking Sales
Location of AZIMUTH NETWorking Sales on the google maps. Address and contacts of AZIMUTH NETWorking Sales

Andere gerelateerde bedrijven als come AZIMUTH NETWorking Sales AZIMUTH NETWorking Sales: HERMAN ANTIQUITES | De Geyndt Florent BVBA | Aquarella NV | Saphibois-Durlang SPRL | Euroconfidential

Other related companies as AZIMUTH NETWorking Sales: HERMAN ANTIQUITES | De Geyndt Florent BVBA | Aquarella NV | Saphibois-Durlang SPRL | Euroconfidential

AZIMUTH NETWorking Sales is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels-Capital 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AZIMUTH NETWorking Sales, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01588043212. Het bedrijf AZIMUTH NETWorking Sales bevindt zich op het adres: Avenue de Mars 67. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AZIMUTH NETWorking Sales zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AZIMUTH NETWorking Sales is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AZIMUTH NETWorking Sales is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AZIMUTH NETWorking Sales, openstaande posities, locatie van AZIMUTH NETWorking Sales op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AZIMUTH NETWorking Sales is a company, that was registered 2002 in Brussels Brussels-Capital 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is AZIMUTH NETWorking Sales, company assigned to the tax number BE01588043212. The company AZIMUTH NETWorking Sales is located at the address: Avenue de Mars 67. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AZIMUTH NETWorking Sales were not found.
The main activity of AZIMUTH NETWorking Sales is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AZIMUTH NETWorking Sales is not available. You also can look at reviews of AZIMUTH NETWorking Sales, open positions, location of AZIMUTH NETWorking Sales on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AZIMUTH NETWorking Sales, Brussels Brussels-Capital 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AZIMUTH NETWorking Sales, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AZIMUTH NETWorking Sales, Brussels Brussels-Capital 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AZIMUTH NETWorking Sales, employees, financial statistics.