Advanced Virtual Reality

Particuliere bedrijvenBosbouw • Advanced Virtual Reality
Private companiesForestry • Advanced Virtual Reality

Contactgegevens Advanced Virtual Reality: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advanced Virtual Reality: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advanced Virtual Reality

Regio (region): BRUXELLES BELGIUM 1170 - BE, België

Adres (address): AVENUE LEOPOLD WIENER 4, België

Telefoon (phone): 02/675 95 02 02/675 95 02

Fax (fax): 02/675 94 79 02/675 94 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advanced Virtual Reality: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advanced Virtual Reality"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advanced Virtual Reality"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advanced Virtual Reality, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advanced Virtual Reality. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advanced Virtual Reality, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advanced Virtual Reality. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advanced Virtual Reality
Products information Advanced Virtual Reality

BTW identificatienummer (tax): BE02258209228
Ondernemingsnummer: 8654174804
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Advanced Virtual Reality zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advanced Virtual Reality
(Get full report from official database of BE for Advanced Virtual Reality)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advanced Virtual Reality
Addition kinds of activities for Advanced Virtual Reality

356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
24939903. Strandbord, georiënteerd | Strandboard, oriented
39490510. Duiven, klei (doelen) | Pigeons, clay (targets)
89990201. Kunst restauratie | Art restoration

Werken bij Advanced Virtual Reality: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advanced Virtual Reality: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advanced Virtual Reality. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advanced Virtual Reality. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

Zoek naar antwoorden van Advanced Virtual Reality in sociale netwerken
Look for responds of Advanced Virtual Reality in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advanced Virtual Reality. Laat een reactie achter voor Advanced Virtual Reality. Advanced Virtual Reality bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advanced Virtual Reality. Leave a respond for Advanced Virtual Reality. Advanced Virtual Reality on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advanced Virtual Reality op de google maps. Adres en contacten Advanced Virtual Reality
Location of Advanced Virtual Reality on the google maps. Address and contacts of Advanced Virtual Reality

Andere gerelateerde bedrijven als come Advanced Virtual Reality Advanced Virtual Reality: CAROO REKLAME BVBA | Aneka N.V. | Macro Media | ABADDON BELGIE BVBA | Restaurant

Other related companies as Advanced Virtual Reality: CAROO REKLAME BVBA | Aneka N.V. | Macro Media | ABADDON BELGIE BVBA | Restaurant

Advanced Virtual Reality is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio BRUXELLES BELGIUM 1170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Advanced Virtual Reality, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02258209228. Het bedrijf Advanced Virtual Reality bevindt zich op het adres: AVENUE LEOPOLD WIENER 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 746,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Advanced Virtual Reality zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advanced Virtual Reality is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advanced Virtual Reality is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advanced Virtual Reality, openstaande posities, locatie van Advanced Virtual Reality op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advanced Virtual Reality is a company, that was registered 2009 in BRUXELLES BELGIUM 1170 - BE region, Belgium. Full name of company is Advanced Virtual Reality, company assigned to the tax number BE02258209228. The company Advanced Virtual Reality is located at the address: AVENUE LEOPOLD WIENER 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 746,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Advanced Virtual Reality were not found.
The main activity of Advanced Virtual Reality is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Advanced Virtual Reality is not available. You also can look at reviews of Advanced Virtual Reality, open positions, location of Advanced Virtual Reality on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advanced Virtual Reality, BRUXELLES BELGIUM 1170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advanced Virtual Reality, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advanced Virtual Reality, BRUXELLES BELGIUM 1170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advanced Virtual Reality, employees, financial statistics.