AVDV & ASSOCIATES

Contactgegevens AVDV & ASSOCIATES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVDV & ASSOCIATES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVDV & ASSOCIATES

Regio (region): OVERIJSE, OVERIJSE - BE, België

Adres (address): P.B 119, België

Telefoon (phone): 32 2 6881680 32 2 6881680

Fax (fax): 32 2 7065103 32 2 7065103

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVDV & ASSOCIATES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVDV & ASSOCIATES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVDV & ASSOCIATES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVDV & ASSOCIATES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVDV & ASSOCIATES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVDV & ASSOCIATES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVDV & ASSOCIATES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVDV & ASSOCIATES
Products information AVDV & ASSOCIATES

BTW identificatienummer (tax): BE04212402343
Ondernemingsnummer: 5285491943
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AVDV & ASSOCIATES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVDV & ASSOCIATES
(Get full report from official database of BE for AVDV & ASSOCIATES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVDV & ASSOCIATES
Addition kinds of activities for AVDV & ASSOCIATES

1623. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate
34469902. Steigers, mobiel of stationair: metaal | Scaffolds, mobile or stationary: metal
37140406. Instrumentbord assemblies, motorvoertuig | Instrument board assemblies, motor vehicle
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial
54619906. gebakjes | Pastries

Werken bij AVDV & ASSOCIATES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVDV & ASSOCIATES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVDV & ASSOCIATES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVDV & ASSOCIATES. Looking for open vacancies in other companies

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Technieker - monteur (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende van onze klanten, in en rond Mechelen, zijn we op zoek naar goede Techniekers. De functie algemeen: - Onderhoud en depannages bij de klant (particulier) - Inregelen, parametrering en verslaggeving van de installaties - Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van de bedrijven Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van het bedrijf - Telefonsich contact en contact in de winkel met klanten over technische issues - Repareren en onderhouden - Registreren van werkorders, verbruik van materialen, opmaak van offertes en facturatie van werkorders - Opvolgen van ophalingen en leveringen van herstelde toestellen en/of reservetoestellen bij klanten - Technisch commercieel een reparatie of een nieuw toestel kunnen uitleggen

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

  • Onderhoudstechnieker M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een job als onderhoudstechnieker binnen een zeer stabiel bedrijf in Turnhout, neem dan contact op met Adecco Turnhout. Voor een voedingsbedrijf in Turnhout, zijn we op zoek naar iemand met enige ervaring in de job van onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je staat met een collega onderhoudstechnieker in voor alle storingen die zich voordoen tijdens jouw shift. Je wordt tewerk gesteld in 2 ploegen, maar bent zeker ook flexibel naar dagwerk en uitzonderlijk ook op zaterdag. Om de 5 weken heb je permanentiedienst.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van AVDV & ASSOCIATES in sociale netwerken
Look for responds of AVDV & ASSOCIATES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVDV & ASSOCIATES. Laat een reactie achter voor AVDV & ASSOCIATES. AVDV & ASSOCIATES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVDV & ASSOCIATES. Leave a respond for AVDV & ASSOCIATES. AVDV & ASSOCIATES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVDV & ASSOCIATES op de google maps. Adres en contacten AVDV & ASSOCIATES
Location of AVDV & ASSOCIATES on the google maps. Address and contacts of AVDV & ASSOCIATES

Andere gerelateerde bedrijven als come AVDV & ASSOCIATES AVDV & ASSOCIATES: Pelliglass SA | M.T.S. SYSTEMS GEPA NV | Compas BVBA | Geral | ATEM N.V.

Other related companies as AVDV & ASSOCIATES: Pelliglass SA | M.T.S. SYSTEMS GEPA NV | Compas BVBA | Geral | ATEM N.V.

AVDV & ASSOCIATES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio OVERIJSE, OVERIJSE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AVDV & ASSOCIATES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04212402343. Het bedrijf AVDV & ASSOCIATES bevindt zich op het adres: P.B 119. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AVDV & ASSOCIATES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVDV & ASSOCIATES is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVDV & ASSOCIATES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVDV & ASSOCIATES, openstaande posities, locatie van AVDV & ASSOCIATES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVDV & ASSOCIATES is a company, that was registered 2018 in OVERIJSE, OVERIJSE - BE region, Belgium. Full name of company is AVDV & ASSOCIATES, company assigned to the tax number BE04212402343. The company AVDV & ASSOCIATES is located at the address: P.B 119. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AVDV & ASSOCIATES were not found.
The main activity of AVDV & ASSOCIATES is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AVDV & ASSOCIATES is not available. You also can look at reviews of AVDV & ASSOCIATES, open positions, location of AVDV & ASSOCIATES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVDV & ASSOCIATES, OVERIJSE, OVERIJSE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVDV & ASSOCIATES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVDV & ASSOCIATES, OVERIJSE, OVERIJSE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVDV & ASSOCIATES, employees, financial statistics.