AUTO'S BLEYS nv

Contactgegevens AUTO'S BLEYS nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO'S BLEYS nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO'S BLEYS nv

Regio (region): Beerzel, - BE, België

Adres (address): Aarschotse baan 41 B-2580, België

Telefoon (phone): 01787 472889 01787 472889

Fax (fax): +32 (11) 396-65-60 +32 (11) 396-65-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO'S BLEYS nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO'S BLEYS nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO'S BLEYS nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO'S BLEYS nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO'S BLEYS nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO'S BLEYS nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO'S BLEYS nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO'S BLEYS nv
Products information AUTO'S BLEYS nv

BTW identificatienummer (tax): BE04090179443
Ondernemingsnummer: 2011291503
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AUTO'S BLEYS nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO'S BLEYS nv
(Get full report from official database of BE for AUTO'S BLEYS nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO'S BLEYS nv
Addition kinds of activities for AUTO'S BLEYS nv

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
769904. Afvalverwerking | Waste cleaning services
32950215. Puimsteen, gemalen of anderszins behandeld | Pumice, ground or otherwise treated
55219903. Pickups en bestelwagens, gebruikt | Pickups and vans, used
72180102. Behandelde apparatuur: matjes, tapijten, mops, doeken, enz. | Treated equipment supply: mats, rugs, mops, cloths, etc.

Werken bij AUTO'S BLEYS nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO'S BLEYS nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO'S BLEYS nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO'S BLEYS nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

Zoek naar antwoorden van AUTO'S BLEYS nv in sociale netwerken
Look for responds of AUTO'S BLEYS nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO'S BLEYS nv. Laat een reactie achter voor AUTO'S BLEYS nv. AUTO'S BLEYS nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO'S BLEYS nv. Leave a respond for AUTO'S BLEYS nv. AUTO'S BLEYS nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO'S BLEYS nv op de google maps. Adres en contacten AUTO'S BLEYS nv
Location of AUTO'S BLEYS nv on the google maps. Address and contacts of AUTO'S BLEYS nv

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO'S BLEYS nv AUTO'S BLEYS nv: Degerlid G | Xeven.com | STILLE WATERS | Carpet Yarns Company N.V. | B.V.B.A STUDIO ANGO DTP

Other related companies as AUTO'S BLEYS nv: Degerlid G | Xeven.com | STILLE WATERS | Carpet Yarns Company N.V. | B.V.B.A STUDIO ANGO DTP

AUTO'S BLEYS nv is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Beerzel, - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO'S BLEYS nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04090179443. Het bedrijf AUTO'S BLEYS nv bevindt zich op het adres: Aarschotse baan 41 B-2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 227,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AUTO'S BLEYS nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO'S BLEYS nv is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO'S BLEYS nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO'S BLEYS nv, openstaande posities, locatie van AUTO'S BLEYS nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUTO'S BLEYS nv is a company, that was registered 2011 in Beerzel, - BE region, Belgium. Full name of company is AUTO'S BLEYS nv, company assigned to the tax number BE04090179443. The company AUTO'S BLEYS nv is located at the address: Aarschotse baan 41 B-2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 227,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AUTO'S BLEYS nv were not found.
The main activity of AUTO'S BLEYS nv is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO'S BLEYS nv is not available. You also can look at reviews of AUTO'S BLEYS nv, open positions, location of AUTO'S BLEYS nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO'S BLEYS nv, Beerzel, - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO'S BLEYS nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO'S BLEYS nv, Beerzel, - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO'S BLEYS nv, employees, financial statistics.