AURIGA INTERNATIONAL

Contactgegevens AURIGA INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AURIGA INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AURIGA INTERNATIONAL

Regio (region): Waterloo BR 1410 - BE, België

Adres (address): Chemin des Roussettes 2, België

Telefoon (phone): +32 2 3846775 +32 2 3846775

Fax (fax): +32 2 3873273 +32 2 3873273

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AURIGA INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AURIGA INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AURIGA INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AURIGA INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AURIGA INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AURIGA INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AURIGA INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AURIGA INTERNATIONAL
Products information AURIGA INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE04886138916
Ondernemingsnummer: 6325073242
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AURIGA INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AURIGA INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for AURIGA INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AURIGA INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for AURIGA INTERNATIONAL

20150504. Ganzen, verwerkt: vers | Geese, processed: fresh
28999912. Deicing of ontdooien van vloeistof | Deicing or defrosting fluid
35410600. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
38430113. Tangen, tandheelkunde | Forceps, dental
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij AURIGA INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AURIGA INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AURIGA INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AURIGA INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Matrijzenbouwer Regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Diepenbeek zijn wij op zoek naar een matrijzenbouwer. Je taken bestaan uit: onderhoud en herstellingen van matrijzen aanpassen van matrijzen Instellen en bijstellen van machines uitvoeren van verbeteringen

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • Verantwoordelijke planning voor plaatsingsdienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Onze klant, een bouwgerelateerd bedrijf regio Asse, is dringend op zoek naar een Verantwoordelijke Planning voor de plaatsingsdienst. Het betreft een heel uitgebreide functie waar je zal instaan voor de opmaak en het beheer van onder andere: - Planning van de plaatsingsploegen en onderaannemers - Planning van de technische dienst - Productieplanning - Logistieke planning - Transportplanning naar verkooppunten en voor thuislevering - Capaciteitsbepalingen - Bewaken van minimumbezetting van de interne diensten en klantendinest - Organiseren van steekproefcontroles - Opmaken van een kruisplanning minimale/maximale workload - Opvolging van deadlines van medewerkers en leveranciers - Forecasting: operationeel en financieel ... In de functie rapporteer je wekelijks aan de Operations Manager en sta je dagelijks in nauw contact met de klantendienst en de werfcoördinatoren. In team zorg je op deze manier voor een uitmuntende klantgerichte service om U tegen te zeggen. Heb jij enkele jaren ervaring in organisatie en planning? Beheers je bovendien vlot het Nederlands en het Frans? Aarzel dan niet jouw kandidatuur door te zenden naar [email protected]. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van AURIGA INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of AURIGA INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AURIGA INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor AURIGA INTERNATIONAL. AURIGA INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AURIGA INTERNATIONAL. Leave a respond for AURIGA INTERNATIONAL. AURIGA INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AURIGA INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten AURIGA INTERNATIONAL
Location of AURIGA INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of AURIGA INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AURIGA INTERNATIONAL AURIGA INTERNATIONAL: Delcour Pierre | Peeters Bernard | PARKER-LONGIN SERVICES | C.D.H. INDUSTRIES NV | ASSURO-CALLENS NV

Other related companies as AURIGA INTERNATIONAL: Delcour Pierre | Peeters Bernard | PARKER-LONGIN SERVICES | C.D.H. INDUSTRIES NV | ASSURO-CALLENS NV

AURIGA INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Waterloo BR 1410 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AURIGA INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04886138916. Het bedrijf AURIGA INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Chemin des Roussettes 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 117,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AURIGA INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AURIGA INTERNATIONAL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AURIGA INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AURIGA INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van AURIGA INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AURIGA INTERNATIONAL is a company, that was registered 1985 in Waterloo BR 1410 - BE region, Belgium. Full name of company is AURIGA INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE04886138916. The company AURIGA INTERNATIONAL is located at the address: Chemin des Roussettes 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 117,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AURIGA INTERNATIONAL were not found.
The main activity of AURIGA INTERNATIONAL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AURIGA INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of AURIGA INTERNATIONAL, open positions, location of AURIGA INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AURIGA INTERNATIONAL, Waterloo BR 1410 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AURIGA INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AURIGA INTERNATIONAL, Waterloo BR 1410 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AURIGA INTERNATIONAL, employees, financial statistics.