ATL Renting nv

Contactgegevens ATL Renting nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATL Renting nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATL Renting nv

Regio (region): Antwerpen - Flanders - 2040 - BE, België

Adres (address): Antwerpsebaan 56, België

Telefoon (phone): +32 3 569 03 07 +32 3 569 03 07

Fax (fax): +32 3 569 04 18 +32 3 569 04 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATL Renting nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATL Renting nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATL Renting nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATL Renting nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATL Renting nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATL Renting nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATL Renting nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATL Renting nv
Products information ATL Renting nv

BTW identificatienummer (tax): BE05096252441
Ondernemingsnummer: 4976226806
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ATL Renting nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATL Renting nv
(Get full report from official database of BE for ATL Renting nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATL Renting nv
Addition kinds of activities for ATL Renting nv

01610404. Spruitboerderij | Brussels sprout farm
24210106. Silo voorraad, hout: gezaagd | Silo stock, wood: sawed
25910301. Porch tinten, houten slat | Porch shades, wood slat
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
45130000. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
51220309. Proprietary (patent) medicijnen, nec | Proprietary (patent) medicines, nec
51490504. Frisdranken | Soft drinks
80990000. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij ATL Renting nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATL Renting nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATL Renting nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATL Renting nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ATL Renting nv in sociale netwerken
Look for responds of ATL Renting nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATL Renting nv. Laat een reactie achter voor ATL Renting nv. ATL Renting nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATL Renting nv. Leave a respond for ATL Renting nv. ATL Renting nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATL Renting nv op de google maps. Adres en contacten ATL Renting nv
Location of ATL Renting nv on the google maps. Address and contacts of ATL Renting nv

Andere gerelateerde bedrijven als come ATL Renting nv ATL Renting nv: AUDI-VW GARAGE LETEN | Claeys L & C Etn BVBA | Algemene Koeling Raes | Dil. Services Belgium | Nollekens N.V.

Other related companies as ATL Renting nv: AUDI-VW GARAGE LETEN | Claeys L & C Etn BVBA | Algemene Koeling Raes | Dil. Services Belgium | Nollekens N.V.

ATL Renting nv is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen - Flanders - 2040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ATL Renting nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05096252441. Het bedrijf ATL Renting nv bevindt zich op het adres: Antwerpsebaan 56. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ATL Renting nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATL Renting nv is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATL Renting nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATL Renting nv, openstaande posities, locatie van ATL Renting nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATL Renting nv is a company, that was registered 1987 in Antwerpen - Flanders - 2040 - BE region, Belgium. Full name of company is ATL Renting nv, company assigned to the tax number BE05096252441. The company ATL Renting nv is located at the address: Antwerpsebaan 56. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ATL Renting nv were not found.
The main activity of ATL Renting nv is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ATL Renting nv is not available. You also can look at reviews of ATL Renting nv, open positions, location of ATL Renting nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATL Renting nv, Antwerpen - Flanders - 2040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATL Renting nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATL Renting nv, Antwerpen - Flanders - 2040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATL Renting nv, employees, financial statistics.