BELTYS nv AUTOBANDEN

Contactgegevens BELTYS nv AUTOBANDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELTYS nv AUTOBANDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELTYS nv AUTOBANDEN

Regio (region): Kortessem (Vliermaal), België

Adres (address): Tongersesteenweg 225,3724, België

Telefoon (phone): 011 37 65 52 011 37 65 52

Fax (fax): 011 37 66 25 011 37 66 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELTYS nv AUTOBANDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELTYS nv AUTOBANDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELTYS nv AUTOBANDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELTYS nv AUTOBANDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELTYS nv AUTOBANDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELTYS nv AUTOBANDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELTYS nv AUTOBANDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELTYS nv AUTOBANDEN
Products information BELTYS nv AUTOBANDEN

BTW identificatienummer (tax): BE03983886718
Ondernemingsnummer: 4705413818
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BELTYS nv AUTOBANDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELTYS nv AUTOBANDEN
(Get full report from official database of BE for BELTYS nv AUTOBANDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELTYS nv AUTOBANDEN
Addition kinds of activities for BELTYS nv AUTOBANDEN

704102. Rooming huizen | Rooming houses
723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
01820103. Champignons, onder dekking gekweekt | Mushrooms, grown under cover
02549900. Pluimveehouderijen, nec | Poultry hatcheries, nec
07829902. Snelweg gazon en tuin onderhoud diensten | Highway lawn and garden maintenance services
34460400. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
49599900. Sanitaire diensten, nec, nec | Sanitary services, nec, nec
59460000. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores

Werken bij BELTYS nv AUTOBANDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELTYS nv AUTOBANDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELTYS nv AUTOBANDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELTYS nv AUTOBANDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Flexibele Postbedeler (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Schilde, bereikbaar met het openbaar vervoer, zijn wij op zoek naar personen die tijdelijk aan de slag willen als Postbedeler. Je bent voltijds en flexibel inzetbaar van maandag tot vrijdag. Wat mag je in deze functie verwachten? Je verdeelt correct de postpakketten aan de jouw toegewezen bedrijven en particulieren. Je vertrekt met de wagen naar je bestemming en vervolgens verdeel je met de fiets de post. Hierbij volg je het vooropgestelde stratenplan. Het trackingtoestel volg je correct op. Je voert de rondes correct, accuraat en binnen de juiste termijn uit.

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • TIGLASSER MET KENNIS VAN MONTAGE EN PLANNEN LEZEN (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: DOUCHY CHRIST

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het vervaardigen van metaalconstructies volgens plannen U kunt TIG lassen

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van BELTYS nv AUTOBANDEN in sociale netwerken
Look for responds of BELTYS nv AUTOBANDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELTYS nv AUTOBANDEN. Laat een reactie achter voor BELTYS nv AUTOBANDEN. BELTYS nv AUTOBANDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELTYS nv AUTOBANDEN. Leave a respond for BELTYS nv AUTOBANDEN. BELTYS nv AUTOBANDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELTYS nv AUTOBANDEN op de google maps. Adres en contacten BELTYS nv AUTOBANDEN
Location of BELTYS nv AUTOBANDEN on the google maps. Address and contacts of BELTYS nv AUTOBANDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BELTYS nv AUTOBANDEN BELTYS nv AUTOBANDEN: Bronlet Chantal | Vandensavel Erven Edouard BVBA | Belgian Air Travel | Frere Michael | Squadra Solutions Bvba

Other related companies as BELTYS nv AUTOBANDEN: Bronlet Chantal | Vandensavel Erven Edouard BVBA | Belgian Air Travel | Frere Michael | Squadra Solutions Bvba

BELTYS nv AUTOBANDEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kortessem (Vliermaal), België. De volledige naam van het bedrijf is BELTYS nv AUTOBANDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03983886718. Het bedrijf BELTYS nv AUTOBANDEN bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 225,3724. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 886,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELTYS nv AUTOBANDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELTYS nv AUTOBANDEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELTYS nv AUTOBANDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELTYS nv AUTOBANDEN, openstaande posities, locatie van BELTYS nv AUTOBANDEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELTYS nv AUTOBANDEN is a company, that was registered 2013 in Kortessem (Vliermaal) region, Belgium. Full name of company is BELTYS nv AUTOBANDEN, company assigned to the tax number BE03983886718. The company BELTYS nv AUTOBANDEN is located at the address: Tongersesteenweg 225,3724. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 886,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELTYS nv AUTOBANDEN were not found.
The main activity of BELTYS nv AUTOBANDEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BELTYS nv AUTOBANDEN is not available. You also can look at reviews of BELTYS nv AUTOBANDEN, open positions, location of BELTYS nv AUTOBANDEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELTYS nv AUTOBANDEN, Kortessem (Vliermaal): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELTYS nv AUTOBANDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELTYS nv AUTOBANDEN, Kortessem (Vliermaal): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELTYS nv AUTOBANDEN, employees, financial statistics.