ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE
Private companiesMiscellaneous Repair Services • ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE

Contactgegevens ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE

Regio (region): LIEGE, 4000 - BE, België

Adres (address): 95, RUE LOUVREX, België

Telefoon (phone): 3242201211 3242201211

Fax (fax): 3242201200 3242201200

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE
Products information ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE

BTW identificatienummer (tax): BE07467376708
Ondernemingsnummer: 7295715332
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE
(Get full report from official database of BE for ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE
Addition kinds of activities for ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE

20240306. Rijstgerichte desserts, bevroren | Rice-based desserts, frozen
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
35420202. Krimpmachines, metaal | Crimping machinery, metal
38120602. Detectieapparatuur: elektronisch / magnetisch veld, licht / warmte | Detection apparatus: electronic/magnetic field, light/heat
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing
80119905. Chirurg | Surgeon

Werken bij ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE in sociale netwerken
Look for responds of ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE. Laat een reactie achter voor ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE. ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE. Leave a respond for ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE. ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE op de google maps. Adres en contacten ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE
Location of ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE on the google maps. Address and contacts of ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE: STUDIO UNO DJ TEAM & EVENT SERVICE | Geldhof NV | Le Chalet Fleuri SPRL | La taupe production | Cegeco BVBA

Other related companies as ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE: STUDIO UNO DJ TEAM & EVENT SERVICE | Geldhof NV | Le Chalet Fleuri SPRL | La taupe production | Cegeco BVBA

ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio LIEGE, 4000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07467376708. Het bedrijf ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE bevindt zich op het adres: 95, RUE LOUVREX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, openstaande posities, locatie van ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE is a company, that was registered 2004 in LIEGE, 4000 - BE region, Belgium. Full name of company is ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, company assigned to the tax number BE07467376708. The company ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE is located at the address: 95, RUE LOUVREX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE were not found.
The main activity of ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE is not available. You also can look at reviews of ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, open positions, location of ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, LIEGE, 4000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, LIEGE, 4000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOCIATION LIEGEOISE D'ELECTRICITE, employees, financial statistics.