BANDENCENTRALE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BANDENCENTRALE
Private companiesHealth Services • BANDENCENTRALE

Contactgegevens BANDENCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANDENCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANDENCENTRALE

Regio (region): Hoogveldweg 133, België

Adres (address): E RING,BVBA, België

Telefoon (phone): 2500 2500

Fax (fax): Lier Lier

E-Mail: 03 489 11 50; 03 489 26 95

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANDENCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANDENCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANDENCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANDENCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANDENCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANDENCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANDENCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANDENCENTRALE
Products information BANDENCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE08922241210
Ondernemingsnummer: 9885467529
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BANDENCENTRALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANDENCENTRALE
(Get full report from official database of BE for BANDENCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANDENCENTRALE
Addition kinds of activities for BANDENCENTRALE

35850402. Compressoren voor koel- en airconditioningsapparatuur | Compressors for refrigeration and air conditioning equipment
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
50520201. Steenkool | Coal
75320202. Verfwinkel, auto | Paint shop, automotive
76290000. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair
96210102. Vliegtuiginspectie, overheid | Aircraft inspection, government

Werken bij BANDENCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANDENCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANDENCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANDENCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • kassamedewerker part-time (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan om de aangekochte goederen met de nodig zorgvuldigheid af te rekenen. Je hebt oog voor detail en kijkt alles goed na met de nodige oplettendheid. Je bedient de klanten met service enthousiasme en geeft hen correct advies. Je bent een ware multitasker die graag veelzijdig wilt werken aangezien je naast kassa ook de inkomende oproepen zal beantwoorden alsook retours en uitleendiensten zal verzorgen. In het begin zal je tewerkgesteld worden voor 20 uur per week maar na verloop van tijd kan dit naar meer uren worden omgezet. Het betreft hier om een job optie-vast studenten komen niet aanmerking.

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • monteur te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk actief in elektrotechnische installaties, sanitair- en constructiewerken zijn we op zoek naar een hulpmonteur geen hoogtevrees hebben, Vca attest is een pluspunt! ervaring met zonnepanelen, sanitair, onderhoud van machines is een Pluspunt! ervaring in het monteren van constructiewerken, montagewerken is een MUST! na interim kans op vast  

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

Zoek naar antwoorden van BANDENCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of BANDENCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANDENCENTRALE. Laat een reactie achter voor BANDENCENTRALE. BANDENCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANDENCENTRALE. Leave a respond for BANDENCENTRALE. BANDENCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANDENCENTRALE op de google maps. Adres en contacten BANDENCENTRALE
Location of BANDENCENTRALE on the google maps. Address and contacts of BANDENCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come BANDENCENTRALE BANDENCENTRALE: Unibox Games SA | WBC AUTOCARS | PaperAs s.a. SC | Inr Bodson S.A. | Pfister Belgium NV

Other related companies as BANDENCENTRALE: Unibox Games SA | WBC AUTOCARS | PaperAs s.a. SC | Inr Bodson S.A. | Pfister Belgium NV

BANDENCENTRALE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Hoogveldweg 133, België. De volledige naam van het bedrijf is BANDENCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08922241210. Het bedrijf BANDENCENTRALE bevindt zich op het adres: E RING,BVBA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BANDENCENTRALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANDENCENTRALE is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANDENCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANDENCENTRALE, openstaande posities, locatie van BANDENCENTRALE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 03 489 11 50; 03 489 26 95

BANDENCENTRALE is a company, that was registered 2003 in Hoogveldweg 133 region, Belgium. Full name of company is BANDENCENTRALE, company assigned to the tax number BE08922241210. The company BANDENCENTRALE is located at the address: E RING,BVBA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BANDENCENTRALE were not found.
The main activity of BANDENCENTRALE is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BANDENCENTRALE is not available. You also can look at reviews of BANDENCENTRALE, open positions, location of BANDENCENTRALE on the map. For more information, write us to email 03 489 11 50; 03 489 26 95

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANDENCENTRALE, Hoogveldweg 133: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANDENCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANDENCENTRALE, Hoogveldweg 133: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANDENCENTRALE, employees, financial statistics.