Banden-Center Lampens BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Banden-Center Lampens BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Banden-Center Lampens BVBA

Contactgegevens Banden-Center Lampens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banden-Center Lampens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banden-Center Lampens BVBA

Regio (region): De Pinte (Zevergem), België

Adres (address): Grote steenweg 11A,9840, België

Telefoon (phone): 09 220 15 01 09 220 15 01

Fax (fax): 09 221 32 67 09 221 32 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banden-Center Lampens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banden-Center Lampens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banden-Center Lampens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banden-Center Lampens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banden-Center Lampens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banden-Center Lampens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banden-Center Lampens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banden-Center Lampens BVBA
Products information Banden-Center Lampens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04453002929
Ondernemingsnummer: 5117401123
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Banden-Center Lampens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banden-Center Lampens BVBA
(Get full report from official database of BE for Banden-Center Lampens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banden-Center Lampens BVBA
Addition kinds of activities for Banden-Center Lampens BVBA

203702. Fruitsappen | Fruit juices
328102. Huishoudelijke artikelen, behalve meubels: gesneden steen | Household articles, except furniture: cut stone
22530400. Jurken en rokken | Dresses and skirts
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
37519904. Zadels en stoelpalen, motorfiets en fiets | Saddles and seat posts, motorcycle and bicycle

Werken bij Banden-Center Lampens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banden-Center Lampens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banden-Center Lampens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banden-Center Lampens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • Administratief Bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • Afwasser (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor de afwas. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

Zoek naar antwoorden van Banden-Center Lampens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Banden-Center Lampens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banden-Center Lampens BVBA. Laat een reactie achter voor Banden-Center Lampens BVBA. Banden-Center Lampens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banden-Center Lampens BVBA. Leave a respond for Banden-Center Lampens BVBA. Banden-Center Lampens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banden-Center Lampens BVBA op de google maps. Adres en contacten Banden-Center Lampens BVBA
Location of Banden-Center Lampens BVBA on the google maps. Address and contacts of Banden-Center Lampens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Banden-Center Lampens BVBA Banden-Center Lampens BVBA: De Pauw BVBA | Tauris BVBA | Rainbow BVBA | Vita et Pax VZW | Cassart Ets

Other related companies as Banden-Center Lampens BVBA: De Pauw BVBA | Tauris BVBA | Rainbow BVBA | Vita et Pax VZW | Cassart Ets

Banden-Center Lampens BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio De Pinte (Zevergem), België. De volledige naam van het bedrijf is Banden-Center Lampens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04453002929. Het bedrijf Banden-Center Lampens BVBA bevindt zich op het adres: Grote steenweg 11A,9840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Banden-Center Lampens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Banden-Center Lampens BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banden-Center Lampens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banden-Center Lampens BVBA, openstaande posities, locatie van Banden-Center Lampens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Banden-Center Lampens BVBA is a company, that was registered 2004 in De Pinte (Zevergem) region, Belgium. Full name of company is Banden-Center Lampens BVBA, company assigned to the tax number BE04453002929. The company Banden-Center Lampens BVBA is located at the address: Grote steenweg 11A,9840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Banden-Center Lampens BVBA were not found.
The main activity of Banden-Center Lampens BVBA is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Banden-Center Lampens BVBA is not available. You also can look at reviews of Banden-Center Lampens BVBA, open positions, location of Banden-Center Lampens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banden-Center Lampens BVBA, De Pinte (Zevergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banden-Center Lampens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banden-Center Lampens BVBA, De Pinte (Zevergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banden-Center Lampens BVBA, employees, financial statistics.