ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
Private companiesCoal Mining • ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Contactgegevens ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Regio (region): Bruxelles 1040 - BE, België

Adres (address): Avenue de Tervuren 32, België

Telefoon (phone): +34 3 2259000 +34 3 2259000

Fax (fax): +34 3 2259010 +34 3 2259010

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
Products information ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

BTW identificatienummer (tax): BE03990753173
Ondernemingsnummer: 4484863281
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
(Get full report from official database of BE for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
Addition kinds of activities for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

363402. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
615301. Financiering van werkkapitaal | Working capital financing
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
17210000. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
50120208. Vrachtwagens, commercieel | Trucks, commercial
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association
92220101. Procureur-generaal's kantoor | Attorney general's office

Werken bij ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Looking for open vacancies in other companies

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ADMINISTRATIEF MEDEWERKER WAGENPARK beheer je een vloot van een 1000-tal wagen en ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Opvolgen en opmaken van tankkaarten voor werknemers; Inplannen van korte termijn huurwagens; Controleren van binnenkomende auto's op eventuele beschadiging; Opvolgen van ongevallen dossiers;  Correct ingeven van gegevens in het 'car fleet systeem'; Ondersteunen in allround administratieve taken op de HR afdeling;   Bedrijfsprofiel: Samen met onze klant, een internationale speler in zijn domein, gaan wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER die instaat voor het wagenpark.

  • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • Meetings and Events Consultant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION in sociale netwerken
Look for responds of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Laat een reactie achter voor ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. Leave a respond for ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION. ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION op de google maps. Adres en contacten ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION
Location of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION on the google maps. Address and contacts of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: Beckers M BVBA | Lecry-Dulac Ets SPRL | SPEOS BELGIUM | D3H Ontwerpburo BVBA | BIMEXCO nv BIM OUTDOOR

Other related companies as ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION: Beckers M BVBA | Lecry-Dulac Ets SPRL | SPEOS BELGIUM | D3H Ontwerpburo BVBA | BIMEXCO nv BIM OUTDOOR

ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03990753173. Het bedrijf ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION bevindt zich op het adres: Avenue de Tervuren 32. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, openstaande posities, locatie van ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is a company, that was registered 2002 in Bruxelles 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, company assigned to the tax number BE03990753173. The company ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is located at the address: Avenue de Tervuren 32. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION were not found.
The main activity of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION is not available. You also can look at reviews of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, open positions, location of ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, Bruxelles 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, Bruxelles 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCI - AGENCE POUR LES RESEAUX DE COOPERATION, employees, financial statistics.