ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA
Private companiesInsurance Carriers • ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA

Contactgegevens ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA

Regio (region): BRUSSEL, BRUSSEL - BE, België

Adres (address): magdalenasteeweg 57, België

Telefoon (phone): 003225110791 003225110791

Fax (fax): 003225118607 003225118607

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA
Products information ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03476593017
Ondernemingsnummer: 7679687500
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA
(Get full report from official database of BE for ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA
Addition kinds of activities for ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA

239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
20870102. Kleuren, banketbakkers ' | Colorings, confectioners'
26219901. Fijn papier | Fine paper
39110107. Pins (juwelen), edelmetaal | Pins (jewelry), precious metal
73899913. Opstellen service, behalve tijdelijke hulp | Drafting service, except temporary help

Werken bij ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • SUPPLY CHAIN MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gesitueerd in de autobranche, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Supply Chain Medewerker. Jouw verantwoordelijkheid bestaat erin om ervoor te zorgen dat alle goederen voor de leveranciers tijdig aanwezig zijn om zo de productie optimaal te garanderen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de verschillende leveranciers, TA rapporten, C-nota's, Transporten, QAD, etc. Je zal werken in dag, maar er wordt verwacht ook buiten het uurrooster stand-by te zijn. Ben je organisatorisch sterk? Heb je een goede talenkennis? Ben je flexibel en ben je gebeten door het logistieke? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Projectleider Speciale Technieken (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Technieken Bogaerts

    Type: Vaste Job

    Als jong en dynamisch studiebureau technieken zijn wij opzoek naar een projectleider speciale technieken voor het opvolgen van diverse werven over Vlaanderen. Als projectleider speciale technieken ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de uitvoering van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, sanitair, ... bij diverse type van gebouwen. Onze kantoren in Laarne – Kalken zijn jou uitvalsbasis, de werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je begeleidt de speciale technieken op verschillende werven mee in goede banen; Je kan goed in een bouwteam en met aannemers samenwerken; Je staat in voor de contracten, de uitvoering en oplevering van allerlei speciale technische installaties; Je bewaakt het budget, de kwaliteit en volgt deze op;

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA. Laat een reactie achter voor ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA. ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA. Leave a respond for ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA. ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA op de google maps. Adres en contacten ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA
Location of ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA on the google maps. Address and contacts of ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA: XL WASH Mobile Car Wash | Bernard Carrosserie SA | Omni Elek BVBA | Sibelco - S.C.R | home

Other related companies as ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA: XL WASH Mobile Car Wash | Bernard Carrosserie SA | Omni Elek BVBA | Sibelco - S.C.R | home

ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio BRUSSEL, BRUSSEL - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03476593017. Het bedrijf ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA bevindt zich op het adres: magdalenasteeweg 57. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, openstaande posities, locatie van ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA is a company, that was registered 2015 in BRUSSEL, BRUSSEL - BE region, Belgium. Full name of company is ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, company assigned to the tax number BE03476593017. The company ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA is located at the address: magdalenasteeweg 57. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA were not found.
The main activity of ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA is not available. You also can look at reviews of ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, open positions, location of ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, BRUSSEL, BRUSSEL - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, BRUSSEL, BRUSSEL - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCHITECTEN BOB 361 ARCHITECTES BVBA, employees, financial statistics.