AR-Media NV

Contactgegevens AR-Media NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AR-Media NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AR-Media NV

Regio (region): Antwerpen 2000 - BE, België

Adres (address): londenstraat 20, België

Telefoon (phone): +32 03 201 52 60 +32 03 201 52 60

Fax (fax): +32 03 213 27 85 +32 03 213 27 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AR-Media NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AR-Media NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AR-Media NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AR-Media NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AR-Media NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AR-Media NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AR-Media NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AR-Media NV
Products information AR-Media NV

BTW identificatienummer (tax): BE04248931884
Ondernemingsnummer: 1592163085
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AR-Media NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AR-Media NV
(Get full report from official database of BE for AR-Media NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AR-Media NV
Addition kinds of activities for AR-Media NV

239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
34710101. Anodiseren (plating) van metalen of gevormde producten | Anodizing (plating) of metals or formed products
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
51910107. pesticiden | Pesticides

Werken bij AR-Media NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AR-Media NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AR-Media NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AR-Media NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van AR-Media NV in sociale netwerken
Look for responds of AR-Media NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AR-Media NV. Laat een reactie achter voor AR-Media NV. AR-Media NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AR-Media NV. Leave a respond for AR-Media NV. AR-Media NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AR-Media NV op de google maps. Adres en contacten AR-Media NV
Location of AR-Media NV on the google maps. Address and contacts of AR-Media NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AR-Media NV AR-Media NV: Fabrilens NV | Costrans BVBA | Elka Color N.V. | Ben De Vriese | Mipes Medical

Other related companies as AR-Media NV: Fabrilens NV | Costrans BVBA | Elka Color N.V. | Ben De Vriese | Mipes Medical

AR-Media NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AR-Media NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04248931884. Het bedrijf AR-Media NV bevindt zich op het adres: londenstraat 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AR-Media NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AR-Media NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AR-Media NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AR-Media NV, openstaande posities, locatie van AR-Media NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AR-Media NV is a company, that was registered 1993 in Antwerpen 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is AR-Media NV, company assigned to the tax number BE04248931884. The company AR-Media NV is located at the address: londenstraat 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AR-Media NV were not found.
The main activity of AR-Media NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AR-Media NV is not available. You also can look at reviews of AR-Media NV, open positions, location of AR-Media NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AR-Media NV, Antwerpen 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AR-Media NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AR-Media NV, Antwerpen 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AR-Media NV, employees, financial statistics.