B&C Tyre Center

Contactgegevens B&C Tyre Center: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B&C Tyre Center: address, phone, fax, email, website, opening hours

B&C Tyre Center

Regio (region): Boom, België

Adres (address): Antwerpsestraat 119,2850, België

Telefoon (phone): 03 844 72 32 03 844 72 32

Fax (fax): 03 844 65 05 03 844 65 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B&C Tyre Center: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B&C Tyre Center"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B&C Tyre Center"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B&C Tyre Center, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B&C Tyre Center. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B&C Tyre Center, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B&C Tyre Center. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B&C Tyre Center
Products information B&C Tyre Center

BTW identificatienummer (tax): BE09496002197
Ondernemingsnummer: 7296264648
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in B&C Tyre Center zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B&C Tyre Center
(Get full report from official database of BE for B&C Tyre Center)

Aanvulling soorten activiteiten voor B&C Tyre Center
Addition kinds of activities for B&C Tyre Center

353108. Bouwmachines bijlagen | Construction machinery attachments
723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
10999904. Kwikertsmijnbouw | Mercury ore mining
22410101. Geweven, geweven | Fringes, woven
25220000. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
30839902. Kunststofproducten, gelamineerd | Plastics finished products, laminated
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
34979910. Aluminium folie | Tin foil
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services

Werken bij B&C Tyre Center: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B&C Tyre Center: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B&C Tyre Center. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B&C Tyre Center. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Carrossier- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • magazijnier met zin voor administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de laadkade, het voorbereiden van de klaarzetlijsten, het toewijzen en wijzigen van locaties en transfers. Je werkt 38 uur per week, waarvan één weekend op de twee. We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent: • Je hebt enige ervaring. • Je bent dynamisch en steekt graag de handen uit de mouwen. • Je kan je goed organiseren en bent een teamplayer. • Je bent punctueel en klantvriendelijk. • Je bent stressbestendig. • Attest heftruck en/of rijbewijs type B is een plus. • Je bent flexibel, zowel naar takenpakket als naar uren. • Kennis van het Frans is noodzakelijk.

  • Monteur van dak- en wandbekledingen (IBO) (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: SCHRIERS

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Indien je geen ervaring hebt staan wij open voor een opleiding op de werkvloer (IBO)! Je monteert dak-en wandbekledingen, alsook constructies op diverse werven in de regio. Een aantal opdrachten die tot je takenpakket behoren: Plaatsen van staalstructuren. Plaatsen van dak-en wandbekledingen. Plaatsen van dakgoten en afvoerpijpen. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol). Plaatsen van betonelementen. Je werkt in team onder leiding van een ploegbaas.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van B&C Tyre Center in sociale netwerken
Look for responds of B&C Tyre Center in social networks

Lees alle opmerkingen voor B&C Tyre Center. Laat een reactie achter voor B&C Tyre Center. B&C Tyre Center bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B&C Tyre Center. Leave a respond for B&C Tyre Center. B&C Tyre Center on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B&C Tyre Center op de google maps. Adres en contacten B&C Tyre Center
Location of B&C Tyre Center on the google maps. Address and contacts of B&C Tyre Center

Andere gerelateerde bedrijven als come B&C Tyre Center B&C Tyre Center: Simonne BVBA | Belgarena | GV Data Systems BVBA | Key Job SA | Abadix SPRL

Other related companies as B&C Tyre Center: Simonne BVBA | Belgarena | GV Data Systems BVBA | Key Job SA | Abadix SPRL

B&C Tyre Center is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Boom, België. De volledige naam van het bedrijf is B&C Tyre Center, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09496002197. Het bedrijf B&C Tyre Center bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 119,2850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in B&C Tyre Center zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B&C Tyre Center is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B&C Tyre Center is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B&C Tyre Center, openstaande posities, locatie van B&C Tyre Center op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B&C Tyre Center is a company, that was registered 1995 in Boom region, Belgium. Full name of company is B&C Tyre Center, company assigned to the tax number BE09496002197. The company B&C Tyre Center is located at the address: Antwerpsestraat 119,2850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in B&C Tyre Center were not found.
The main activity of B&C Tyre Center is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of B&C Tyre Center is not available. You also can look at reviews of B&C Tyre Center, open positions, location of B&C Tyre Center on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B&C Tyre Center, Boom: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B&C Tyre Center, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B&C Tyre Center, Boom: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B&C Tyre Center, employees, financial statistics.