AMIEL, AVIGDOR

Contactgegevens AMIEL, AVIGDOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMIEL, AVIGDOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMIEL, AVIGDOR

Regio (region): ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE, België

Adres (address): belgielei, België

Telefoon (phone): 0032 3 2339380 0032 3 2339380

Fax (fax): 0032 3 2312527 0032 3 2312527

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMIEL, AVIGDOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMIEL, AVIGDOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMIEL, AVIGDOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMIEL, AVIGDOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMIEL, AVIGDOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMIEL, AVIGDOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMIEL, AVIGDOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMIEL, AVIGDOR
Products information AMIEL, AVIGDOR

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AMIEL, AVIGDOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMIEL, AVIGDOR
(Get full report from official database of BE for AMIEL, AVIGDOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMIEL, AVIGDOR
Addition kinds of activities for AMIEL, AVIGDOR

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
753201. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services
36710214. Platte triodebuizen | Planar triode tubes
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
50720103. klinknagels | Rivets
76991703. Baksteenreiniging | Brick cleaning

Werken bij AMIEL, AVIGDOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMIEL, AVIGDOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMIEL, AVIGDOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMIEL, AVIGDOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Studenten schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die graag een centje willen bijverdienen in de schoonmaaksector. - Verschillende poetsmaterialen en schoonmaakmachines gebruiken. - Melden van afwijkingen aan verantwoordelijke. - Correct gebruiken en onderhouden van materialen en producten. - Toepassen van veiligheids- en gezondheidsregels.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

Zoek naar antwoorden van AMIEL, AVIGDOR in sociale netwerken
Look for responds of AMIEL, AVIGDOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMIEL, AVIGDOR. Laat een reactie achter voor AMIEL, AVIGDOR. AMIEL, AVIGDOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMIEL, AVIGDOR. Leave a respond for AMIEL, AVIGDOR. AMIEL, AVIGDOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMIEL, AVIGDOR op de google maps. Adres en contacten AMIEL, AVIGDOR
Location of AMIEL, AVIGDOR on the google maps. Address and contacts of AMIEL, AVIGDOR

Andere gerelateerde bedrijven als come AMIEL, AVIGDOR AMIEL, AVIGDOR: Haspeslagh L | Thema Group Search & Selection BVBA | THEUNISSEN GEERT | Haemelinck, Steve | Structural Europe N.V.

Other related companies as AMIEL, AVIGDOR: Haspeslagh L | Thema Group Search & Selection BVBA | THEUNISSEN GEERT | Haemelinck, Steve | Structural Europe N.V.

AMIEL, AVIGDOR is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AMIEL, AVIGDOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf AMIEL, AVIGDOR bevindt zich op het adres: belgielei. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AMIEL, AVIGDOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMIEL, AVIGDOR is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMIEL, AVIGDOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMIEL, AVIGDOR, openstaande posities, locatie van AMIEL, AVIGDOR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMIEL, AVIGDOR is a company, that was registered 1992 in ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is AMIEL, AVIGDOR, company assigned to the tax number BE07811798095. The company AMIEL, AVIGDOR is located at the address: belgielei. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AMIEL, AVIGDOR were not found.
The main activity of AMIEL, AVIGDOR is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AMIEL, AVIGDOR is not available. You also can look at reviews of AMIEL, AVIGDOR, open positions, location of AMIEL, AVIGDOR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMIEL, AVIGDOR, ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMIEL, AVIGDOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMIEL, AVIGDOR, ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMIEL, AVIGDOR, employees, financial statistics.