ALPRO

Contactgegevens ALPRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPRO

Regio (region): WEVELGEM, 8560 - BE, België

Adres (address): VLAMINGSTRAAT 28, België

Telefoon (phone): 32 56 432 143 32 56 432 143

Fax (fax): 32 56 432 299 32 56 432 299

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPRO
Products information ALPRO

BTW identificatienummer (tax): BE03938842773
Ondernemingsnummer: 8312225341
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALPRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPRO
(Get full report from official database of BE for ALPRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPRO
Addition kinds of activities for ALPRO

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
413199. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
22530504. Broek, broek of broek, breien | Pants, slacks, or trousers, knit
31310500. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
57190107. Glaswerk | Glassware

Werken bij ALPRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van ALPRO in sociale netwerken
Look for responds of ALPRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPRO. Laat een reactie achter voor ALPRO. ALPRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPRO. Leave a respond for ALPRO. ALPRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPRO op de google maps. Adres en contacten ALPRO
Location of ALPRO on the google maps. Address and contacts of ALPRO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPRO ALPRO: Atelier (l') | Newelec S.A. | BAETEN,PAUL | Dekammat sa | Web Highway

Other related companies as ALPRO: Atelier (l') | Newelec S.A. | BAETEN,PAUL | Dekammat sa | Web Highway

ALPRO is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio WEVELGEM, 8560 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938842773. Het bedrijf ALPRO bevindt zich op het adres: VLAMINGSTRAAT 28. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALPRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPRO is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPRO, openstaande posities, locatie van ALPRO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPRO is a company, that was registered 2018 in WEVELGEM, 8560 - BE region, Belgium. Full name of company is ALPRO, company assigned to the tax number BE03938842773. The company ALPRO is located at the address: VLAMINGSTRAAT 28. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALPRO were not found.
The main activity of ALPRO is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPRO is not available. You also can look at reviews of ALPRO, open positions, location of ALPRO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPRO, WEVELGEM, 8560 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPRO, WEVELGEM, 8560 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPRO, employees, financial statistics.