ALCOPA NV

Contactgegevens ALCOPA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALCOPA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALCOPA NV

Regio (region): KONTICH ANTWERP 2550 - BELGIUM, België

Adres (address): Karthuizersweg 3, België

Telefoon (phone): 0032-3-4500311 0032-3-4500311

Fax (fax): +32 (57) 797-84-60 +32 (57) 797-84-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALCOPA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALCOPA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALCOPA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALCOPA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALCOPA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALCOPA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALCOPA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALCOPA NV
Products information ALCOPA NV

BTW identificatienummer (tax): BE05370635986
Ondernemingsnummer: 6603027343
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALCOPA NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALCOPA NV
(Get full report from official database of BE for ALCOPA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALCOPA NV
Addition kinds of activities for ALCOPA NV

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
33419912. Selenmelting en raffinage (secundair) | Selenium smelting and refining (secondary)
55219901. Antieke auto's | Antique automobiles
79990502. Verhuur bromfietsen | Moped rental

Werken bij ALCOPA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALCOPA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALCOPA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALCOPA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van ALCOPA NV in sociale netwerken
Look for responds of ALCOPA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALCOPA NV. Laat een reactie achter voor ALCOPA NV. ALCOPA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALCOPA NV. Leave a respond for ALCOPA NV. ALCOPA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALCOPA NV op de google maps. Adres en contacten ALCOPA NV
Location of ALCOPA NV on the google maps. Address and contacts of ALCOPA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALCOPA NV ALCOPA NV: Fédération du Secteur Electrique (F.P.E.) | Top Motos SPRL | BUREAU JACQUES PIERRE SA | Cornet Seating Service B.V.B.A. | CRC SPRL

Other related companies as ALCOPA NV: Fédération du Secteur Electrique (F.P.E.) | Top Motos SPRL | BUREAU JACQUES PIERRE SA | Cornet Seating Service B.V.B.A. | CRC SPRL

ALCOPA NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio KONTICH ANTWERP 2550 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is ALCOPA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05370635986. Het bedrijf ALCOPA NV bevindt zich op het adres: Karthuizersweg 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALCOPA NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALCOPA NV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALCOPA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALCOPA NV, openstaande posities, locatie van ALCOPA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALCOPA NV is a company, that was registered 1986 in KONTICH ANTWERP 2550 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is ALCOPA NV, company assigned to the tax number BE05370635986. The company ALCOPA NV is located at the address: Karthuizersweg 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALCOPA NV were not found.
The main activity of ALCOPA NV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALCOPA NV is not available. You also can look at reviews of ALCOPA NV, open positions, location of ALCOPA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALCOPA NV, KONTICH ANTWERP 2550 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALCOPA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALCOPA NV, KONTICH ANTWERP 2550 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALCOPA NV, employees, financial statistics.