AKRIVOS, NIKOS

Contactgegevens AKRIVOS, NIKOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AKRIVOS, NIKOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AKRIVOS, NIKOS

Regio (region): Mouscron hainaut 7700 - BE, België

Adres (address): Place de la gare 24, België

Telefoon (phone): +32 (83) 909-74-47 +32 (83) 909-74-47

Fax (fax): +32 56841104 +32 56841104

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AKRIVOS, NIKOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AKRIVOS, NIKOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AKRIVOS, NIKOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AKRIVOS, NIKOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AKRIVOS, NIKOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AKRIVOS, NIKOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AKRIVOS, NIKOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AKRIVOS, NIKOS
Products information AKRIVOS, NIKOS

BTW identificatienummer (tax): BE07277038574
Ondernemingsnummer: 3329376220
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AKRIVOS, NIKOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AKRIVOS, NIKOS
(Get full report from official database of BE for AKRIVOS, NIKOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AKRIVOS, NIKOS
Addition kinds of activities for AKRIVOS, NIKOS

506401. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
16229904. Viaductconstructie | Viaduct construction
20990202. Bakpoeder | Baking soda
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services

Werken bij AKRIVOS, NIKOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AKRIVOS, NIKOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AKRIVOS, NIKOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AKRIVOS, NIKOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Leidinggevende plantenafdeling (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie Als leidinggevende voor onze plantenafdeling sta je in voor dagelijks aansturen van jouw medewerkers (5 tot 10 personen). Je bespreekt de taakverdelingen samen met hun, zorgt ervoor dat alle planten snel in de winkel staan en dit met de juist prijs uiteraard en met voldoende productinformatie. Je controleert of de aangeleverde planten kwalitatief in orde zijn. Je werkt eveneens alle bestellingen vlotjes af van inkoop tot verkoop. Je profiel Een vlotte, klantvriendelijk en communicatieve instelling. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. Je neemt zelf graag initiatief. Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken, leidinggevende uitstraling. Moet over ruime plantenkennis beschikken. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol).

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van AKRIVOS, NIKOS in sociale netwerken
Look for responds of AKRIVOS, NIKOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AKRIVOS, NIKOS. Laat een reactie achter voor AKRIVOS, NIKOS. AKRIVOS, NIKOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AKRIVOS, NIKOS. Leave a respond for AKRIVOS, NIKOS. AKRIVOS, NIKOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AKRIVOS, NIKOS op de google maps. Adres en contacten AKRIVOS, NIKOS
Location of AKRIVOS, NIKOS on the google maps. Address and contacts of AKRIVOS, NIKOS

Andere gerelateerde bedrijven als come AKRIVOS, NIKOS AKRIVOS, NIKOS: De Prins W | ALL ELECTRIC SERVICES | Omnium Electric S.P.R.L. | Tuvo B.V.B.A. | Regina International

Other related companies as AKRIVOS, NIKOS: De Prins W | ALL ELECTRIC SERVICES | Omnium Electric S.P.R.L. | Tuvo B.V.B.A. | Regina International

AKRIVOS, NIKOS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Mouscron hainaut 7700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AKRIVOS, NIKOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07277038574. Het bedrijf AKRIVOS, NIKOS bevindt zich op het adres: Place de la gare 24. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AKRIVOS, NIKOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AKRIVOS, NIKOS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AKRIVOS, NIKOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AKRIVOS, NIKOS, openstaande posities, locatie van AKRIVOS, NIKOS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AKRIVOS, NIKOS is a company, that was registered 2005 in Mouscron hainaut 7700 - BE region, Belgium. Full name of company is AKRIVOS, NIKOS, company assigned to the tax number BE07277038574. The company AKRIVOS, NIKOS is located at the address: Place de la gare 24. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AKRIVOS, NIKOS were not found.
The main activity of AKRIVOS, NIKOS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AKRIVOS, NIKOS is not available. You also can look at reviews of AKRIVOS, NIKOS, open positions, location of AKRIVOS, NIKOS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AKRIVOS, NIKOS, Mouscron hainaut 7700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AKRIVOS, NIKOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AKRIVOS, NIKOS, Mouscron hainaut 7700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AKRIVOS, NIKOS, employees, financial statistics.