AIDA Link

Contactgegevens AIDA Link: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIDA Link: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIDA Link

Regio (region): Gent - --- - 9000 - BE, België

Adres (address): Krijgslaan 2, België

Telefoon (phone): +32-9-2212233 +32-9-2212233

Fax (fax): +32-9-2201893 +32-9-2201893

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIDA Link: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIDA Link"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIDA Link"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIDA Link, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIDA Link. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIDA Link, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIDA Link. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIDA Link
Products information AIDA Link

BTW identificatienummer (tax): BE08108978271
Ondernemingsnummer: 6847473144
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AIDA Link zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIDA Link
(Get full report from official database of BE for AIDA Link)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIDA Link
Addition kinds of activities for AIDA Link

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
02419902. Melkproductie | Milk production
20410203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld | Pancake batter, frozen or refrigerated
44810000. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings

Werken bij AIDA Link: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIDA Link: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIDA Link. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIDA Link. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Monteur (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: WESTLAND

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de montage van metaal-structuren op verplaatsing. Het gaat om grote projecten bij bedrijven, uitzonderlijk bij particulieren

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van AIDA Link in sociale netwerken
Look for responds of AIDA Link in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIDA Link. Laat een reactie achter voor AIDA Link. AIDA Link bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIDA Link. Leave a respond for AIDA Link. AIDA Link on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIDA Link op de google maps. Adres en contacten AIDA Link
Location of AIDA Link on the google maps. Address and contacts of AIDA Link

Andere gerelateerde bedrijven als come AIDA Link AIDA Link: AANNEMERSBEDRIJF VARO-BOUW sprl | HOTEL CASCADE | ATEL ANS TRAIT SURFACES SPRL | Schoune Yves & Fils SPRL | Jeurissen couture

Other related companies as AIDA Link: AANNEMERSBEDRIJF VARO-BOUW sprl | HOTEL CASCADE | ATEL ANS TRAIT SURFACES SPRL | Schoune Yves & Fils SPRL | Jeurissen couture

AIDA Link is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Gent - --- - 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AIDA Link, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08108978271. Het bedrijf AIDA Link bevindt zich op het adres: Krijgslaan 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AIDA Link zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIDA Link is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIDA Link is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIDA Link, openstaande posities, locatie van AIDA Link op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIDA Link is a company, that was registered 1989 in Gent - --- - 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is AIDA Link, company assigned to the tax number BE08108978271. The company AIDA Link is located at the address: Krijgslaan 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AIDA Link were not found.
The main activity of AIDA Link is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AIDA Link is not available. You also can look at reviews of AIDA Link, open positions, location of AIDA Link on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIDA Link, Gent - --- - 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIDA Link, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIDA Link, Gent - --- - 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIDA Link, employees, financial statistics.