ADJ CONSULTANCY

Contactgegevens ADJ CONSULTANCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADJ CONSULTANCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADJ CONSULTANCY

Regio (region): ENGHIEN HAINAUT 7850 - BE, België

Adres (address): 242 Chaussee d Ath, België

Telefoon (phone): 00 32 02 397 02 33 00 32 02 397 02 33

Fax (fax): 00 32 02 397 02 34 00 32 02 397 02 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADJ CONSULTANCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADJ CONSULTANCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADJ CONSULTANCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADJ CONSULTANCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADJ CONSULTANCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADJ CONSULTANCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADJ CONSULTANCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADJ CONSULTANCY
Products information ADJ CONSULTANCY

BTW identificatienummer (tax): BE06358032226
Ondernemingsnummer: 9087860107
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ADJ CONSULTANCY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADJ CONSULTANCY
(Get full report from official database of BE for ADJ CONSULTANCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADJ CONSULTANCY
Addition kinds of activities for ADJ CONSULTANCY

519100. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
20539906. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: frozen
23890302. Maskerade kostuums | Masquerade costumes
36740402. Ultraviolette sensoren, vaste toestand | Ultra-violet sensors, solid state
43110000. Ons. | U.s. postal service
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
67269905. Beheer beleggingsfondsen, closed-end | Management investment funds, closed-end

Werken bij ADJ CONSULTANCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADJ CONSULTANCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADJ CONSULTANCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADJ CONSULTANCY. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • Leefgroepbegeleider Vlaams-Brabant & Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als leefgroepbegeleider sta je in voor het begeleiden en verzorgen van kinderen tot 12 jaar die residentieel of ambulant in het CKG verblijven. Je gaat op een verantwoorde wijze om met kinderen zoals vastgelegd in het pedagogisch en agogisch concept. Je stimuleert diverse ontwikkelingsdomeinen: zelfredzaamheid, (psycho-)motorische, sociale, cognitieve, creatieve en taalontwikkeling. Je organiseert gerichte activiteiten en dagdagelijkse interactie. Je gaat adequaat om met conflicten bij kinderen en zorgt voor gepaste groepssfeer. Je draagt verantwoordelijkheid inzake de contacten met de ouders: hen betrekken bij de leefgroepwerking, ouders de mogelijkheid bieden om met hun kind een activiteit te ontwikkelen binnen de leefgroep. Je hebt een voorbeeldfunctie voor de ouders en kunt omgaan met opvoedingsvragen die ze stellen.

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van ADJ CONSULTANCY in sociale netwerken
Look for responds of ADJ CONSULTANCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADJ CONSULTANCY. Laat een reactie achter voor ADJ CONSULTANCY. ADJ CONSULTANCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADJ CONSULTANCY. Leave a respond for ADJ CONSULTANCY. ADJ CONSULTANCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADJ CONSULTANCY op de google maps. Adres en contacten ADJ CONSULTANCY
Location of ADJ CONSULTANCY on the google maps. Address and contacts of ADJ CONSULTANCY

Andere gerelateerde bedrijven als come ADJ CONSULTANCY ADJ CONSULTANCY: A.C.-RENT NV | SKYLOGIC BVBA | PONSAERTS MEUBELEN NV | De La Rue - Cash Systems NV | Qui-Vive nv

Other related companies as ADJ CONSULTANCY: A.C.-RENT NV | SKYLOGIC BVBA | PONSAERTS MEUBELEN NV | De La Rue - Cash Systems NV | Qui-Vive nv

ADJ CONSULTANCY is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio ENGHIEN HAINAUT 7850 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ADJ CONSULTANCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06358032226. Het bedrijf ADJ CONSULTANCY bevindt zich op het adres: 242 Chaussee d Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 848,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ADJ CONSULTANCY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADJ CONSULTANCY is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADJ CONSULTANCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADJ CONSULTANCY, openstaande posities, locatie van ADJ CONSULTANCY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADJ CONSULTANCY is a company, that was registered 1991 in ENGHIEN HAINAUT 7850 - BE region, Belgium. Full name of company is ADJ CONSULTANCY, company assigned to the tax number BE06358032226. The company ADJ CONSULTANCY is located at the address: 242 Chaussee d Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 848,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ADJ CONSULTANCY were not found.
The main activity of ADJ CONSULTANCY is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADJ CONSULTANCY is not available. You also can look at reviews of ADJ CONSULTANCY, open positions, location of ADJ CONSULTANCY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADJ CONSULTANCY, ENGHIEN HAINAUT 7850 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADJ CONSULTANCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADJ CONSULTANCY, ENGHIEN HAINAUT 7850 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADJ CONSULTANCY, employees, financial statistics.