ACE EDITING FACILITIES NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ACE EDITING FACILITIES NV
Private companiesFurniture and Fixtures • ACE EDITING FACILITIES NV

Contactgegevens ACE EDITING FACILITIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACE EDITING FACILITIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACE EDITING FACILITIES NV

Regio (region): Evere Evere - BE, België

Adres (address): Schiphollaan 2, België

Telefoon (phone): +32 2 735 60 20 +32 2 735 60 20

Fax (fax): +32 2 734 09 63 +32 2 734 09 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACE EDITING FACILITIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACE EDITING FACILITIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACE EDITING FACILITIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACE EDITING FACILITIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACE EDITING FACILITIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACE EDITING FACILITIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACE EDITING FACILITIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACE EDITING FACILITIES NV
Products information ACE EDITING FACILITIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE04135498046
Ondernemingsnummer: 5955657958
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ACE EDITING FACILITIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACE EDITING FACILITIES NV
(Get full report from official database of BE for ACE EDITING FACILITIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACE EDITING FACILITIES NV
Addition kinds of activities for ACE EDITING FACILITIES NV

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
357704. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
91210403. Wetgevende instanties, provincie overheid | Legislative bodies, county government

Werken bij ACE EDITING FACILITIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACE EDITING FACILITIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACE EDITING FACILITIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACE EDITING FACILITIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • Winkelmedewerker fietswinkel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiezaak gespecialiseerd in het herstellen en verkopen van fietsen zijn we op zoek naar een WINKELMEDEWER. Zelf heb je een grote passie voor fietsen en een grote voorliefde om klanten te helpen en begeleiden. Dit zowel voor de aankoop van de juiste fiets, als bij de herstellingen achteraf.

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Ervaren fotolasser industrie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aan elkaar hechten van diverse componenten van industriële installaties, vooral pijpleidingsystemen. Hierbij gebruik je vooral TIG en elektrode. Je werkt hierbij veilig, nauwkeurig en stelt kwaliteit voorop. Bedrijfsprofiel: De onderneming is een dynamisch bedrijf in volle expansie met 45 werknemers, dat gespecialiseerd is in piping, constructies, vatenbouw, plaatbewerking, enz. in diverse materiaalsoorten (hoofdzakelijk inox en koolstofstaal). 

Zoek naar antwoorden van ACE EDITING FACILITIES NV in sociale netwerken
Look for responds of ACE EDITING FACILITIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACE EDITING FACILITIES NV. Laat een reactie achter voor ACE EDITING FACILITIES NV. ACE EDITING FACILITIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACE EDITING FACILITIES NV. Leave a respond for ACE EDITING FACILITIES NV. ACE EDITING FACILITIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACE EDITING FACILITIES NV op de google maps. Adres en contacten ACE EDITING FACILITIES NV
Location of ACE EDITING FACILITIES NV on the google maps. Address and contacts of ACE EDITING FACILITIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ACE EDITING FACILITIES NV ACE EDITING FACILITIES NV: SUBLIM MEUBELEN | Martens Nico | Degrauwe | MaxInSite | Mr. D. van den Bergen

Other related companies as ACE EDITING FACILITIES NV: SUBLIM MEUBELEN | Martens Nico | Degrauwe | MaxInSite | Mr. D. van den Bergen

ACE EDITING FACILITIES NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Evere Evere - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ACE EDITING FACILITIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04135498046. Het bedrijf ACE EDITING FACILITIES NV bevindt zich op het adres: Schiphollaan 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 865,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ACE EDITING FACILITIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACE EDITING FACILITIES NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACE EDITING FACILITIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACE EDITING FACILITIES NV, openstaande posities, locatie van ACE EDITING FACILITIES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACE EDITING FACILITIES NV is a company, that was registered 2006 in Evere Evere - BE region, Belgium. Full name of company is ACE EDITING FACILITIES NV, company assigned to the tax number BE04135498046. The company ACE EDITING FACILITIES NV is located at the address: Schiphollaan 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 865,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ACE EDITING FACILITIES NV were not found.
The main activity of ACE EDITING FACILITIES NV is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACE EDITING FACILITIES NV is not available. You also can look at reviews of ACE EDITING FACILITIES NV, open positions, location of ACE EDITING FACILITIES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACE EDITING FACILITIES NV, Evere Evere - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACE EDITING FACILITIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACE EDITING FACILITIES NV, Evere Evere - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACE EDITING FACILITIES NV, employees, financial statistics.