AC Rent SA / NV

Contactgegevens AC Rent SA / NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC Rent SA / NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC Rent SA / NV

Regio (region): Brussel, 1020 - BE, België

Adres (address): B73 Esplanade, België

Telefoon (phone): 32 50 673 199 32 50 673 199

Fax (fax): +32 (56) 673-16-52 +32 (56) 673-16-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC Rent SA / NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC Rent SA / NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC Rent SA / NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC Rent SA / NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC Rent SA / NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC Rent SA / NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC Rent SA / NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC Rent SA / NV
Products information AC Rent SA / NV

BTW identificatienummer (tax): BE03308502197
Ondernemingsnummer: 3358764648
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AC Rent SA / NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC Rent SA / NV
(Get full report from official database of BE for AC Rent SA / NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC Rent SA / NV
Addition kinds of activities for AC Rent SA / NV

20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
20529915. Soda crackers | Soda crackers
22119914. Express strepen, katoen | Express stripes, cotton
32690501. Bloempotten, rode aardewerk | Flower pots, red earthenware
36410103. Elektroden, koude kathode fluorescentielamp | Electrodes, cold cathode fluorescent lamp
38250108. Testapparatuur testen, elektrisch | Spark plug testing equipment, electric
51590102. Katoen of katoen linters, land kopers | Cotton or cotton linters, country buyers
54519901. Boter | Butter
61530201. Factoren van commercieel papier | Factors of commercial paper

Werken bij AC Rent SA / NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC Rent SA / NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC Rent SA / NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC Rent SA / NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • tai chi instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde tai chi instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van AC Rent SA / NV in sociale netwerken
Look for responds of AC Rent SA / NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC Rent SA / NV. Laat een reactie achter voor AC Rent SA / NV. AC Rent SA / NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC Rent SA / NV. Leave a respond for AC Rent SA / NV. AC Rent SA / NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC Rent SA / NV op de google maps. Adres en contacten AC Rent SA / NV
Location of AC Rent SA / NV on the google maps. Address and contacts of AC Rent SA / NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AC Rent SA / NV AC Rent SA / NV: Malmédy Sablage SPRL | Goma Stone NV | E.C.C. 2000 NV | Chevideco NV | Lumdecor Woningverjonging N.V.

Other related companies as AC Rent SA / NV: Malmédy Sablage SPRL | Goma Stone NV | E.C.C. 2000 NV | Chevideco NV | Lumdecor Woningverjonging N.V.

AC Rent SA / NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussel, 1020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AC Rent SA / NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03308502197. Het bedrijf AC Rent SA / NV bevindt zich op het adres: B73 Esplanade. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AC Rent SA / NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC Rent SA / NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC Rent SA / NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC Rent SA / NV, openstaande posities, locatie van AC Rent SA / NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC Rent SA / NV is a company, that was registered 2014 in Brussel, 1020 - BE region, Belgium. Full name of company is AC Rent SA / NV, company assigned to the tax number BE03308502197. The company AC Rent SA / NV is located at the address: B73 Esplanade. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AC Rent SA / NV were not found.
The main activity of AC Rent SA / NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AC Rent SA / NV is not available. You also can look at reviews of AC Rent SA / NV, open positions, location of AC Rent SA / NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC Rent SA / NV, Brussel, 1020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC Rent SA / NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC Rent SA / NV, Brussel, 1020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC Rent SA / NV, employees, financial statistics.