AC Partners nv

Contactgegevens AC Partners nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC Partners nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC Partners nv

Regio (region): Wemmel 1780 - BE, België

Adres (address): Koning Albertlaan 50 bus 1, België

Telefoon (phone): 32 2 461 07 04 32 2 461 07 04

Fax (fax): 32 2 461 00 02 32 2 461 00 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC Partners nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC Partners nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC Partners nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC Partners nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC Partners nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC Partners nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC Partners nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC Partners nv
Products information AC Partners nv

BTW identificatienummer (tax): BE01858306884
Ondernemingsnummer: 3139038085
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AC Partners nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC Partners nv
(Get full report from official database of BE for AC Partners nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC Partners nv
Addition kinds of activities for AC Partners nv

20410200. Deeg en beslag | Doughs and batters
22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
28340504. Bitter zouten | Effervescent salts
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
36259910. Marine en marine hulpcontroles | Marine and navy auxiliary controls
67330102. Persoonlijk beleggingsvertrouwenbeheer | Personal investment trust management
86310000. Arbeidsorganisaties | Labor organizations

Werken bij AC Partners nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC Partners nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC Partners nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC Partners nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van AC Partners nv in sociale netwerken
Look for responds of AC Partners nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC Partners nv. Laat een reactie achter voor AC Partners nv. AC Partners nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC Partners nv. Leave a respond for AC Partners nv. AC Partners nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC Partners nv op de google maps. Adres en contacten AC Partners nv
Location of AC Partners nv on the google maps. Address and contacts of AC Partners nv

Andere gerelateerde bedrijven als come AC Partners nv AC Partners nv: WOOD, WOOD & Co NV | DE VRIENDT ZAKENKANTOOR NV | Minor F | LG Electronics Belgium | Globus International NV

Other related companies as AC Partners nv: WOOD, WOOD & Co NV | DE VRIENDT ZAKENKANTOOR NV | Minor F | LG Electronics Belgium | Globus International NV

AC Partners nv is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Wemmel 1780 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AC Partners nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858306884. Het bedrijf AC Partners nv bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 50 bus 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AC Partners nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AC Partners nv is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC Partners nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC Partners nv, openstaande posities, locatie van AC Partners nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AC Partners nv is a company, that was registered 2008 in Wemmel 1780 - BE region, Belgium. Full name of company is AC Partners nv, company assigned to the tax number BE01858306884. The company AC Partners nv is located at the address: Koning Albertlaan 50 bus 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AC Partners nv were not found.
The main activity of AC Partners nv is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AC Partners nv is not available. You also can look at reviews of AC Partners nv, open positions, location of AC Partners nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC Partners nv, Wemmel 1780 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC Partners nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC Partners nv, Wemmel 1780 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC Partners nv, employees, financial statistics.