ABCD ROM

Contactgegevens ABCD ROM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABCD ROM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABCD ROM

Regio (region): Liege Liege B4000 - Belgium, België

Adres (address): Rue Saint Gilles 64, België

Telefoon (phone): + 32 4 232 17 77 + 32 4 232 17 77

Fax (fax): + 32 4 232 16 77 + 32 4 232 16 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABCD ROM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABCD ROM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABCD ROM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABCD ROM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABCD ROM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABCD ROM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABCD ROM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABCD ROM
Products information ABCD ROM

BTW identificatienummer (tax): BE08253723144
Ondernemingsnummer: 8318267822
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABCD ROM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABCD ROM
(Get full report from official database of BE for ABCD ROM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABCD ROM
Addition kinds of activities for ABCD ROM

963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
27590403. Periodieken: drukwerk, nsk | Periodicals: printing, nsk
34929901. Regelventielen, vloeistofkracht: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, fluid power: hydraulic and pneumatic
37310206. Onderzeeboten, bouw en reparatie | Submarines, building and repairing
39520203. Borstels, lucht, kunstenaars ' | Brushes, air, artists'
51491000. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
72990402. Huis zitten | House sitting
73759903. Remote data base informatie retrieval | Remote data base information retrieval
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work

Werken bij ABCD ROM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABCD ROM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABCD ROM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABCD ROM. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

    Regio: Regio Namen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van ABCD ROM in sociale netwerken
Look for responds of ABCD ROM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABCD ROM. Laat een reactie achter voor ABCD ROM. ABCD ROM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABCD ROM. Leave a respond for ABCD ROM. ABCD ROM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABCD ROM op de google maps. Adres en contacten ABCD ROM
Location of ABCD ROM on the google maps. Address and contacts of ABCD ROM

Andere gerelateerde bedrijven als come ABCD ROM ABCD ROM: Van Ginderachter D | Gillet-Riga SPRL | Ecole de Danse B Kher (L') SA | BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV | Midera N.V.

Other related companies as ABCD ROM: Van Ginderachter D | Gillet-Riga SPRL | Ecole de Danse B Kher (L') SA | BRUGSE ALGEM BOUWONDERNEM NV | Midera N.V.

ABCD ROM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Liege Liege B4000 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ABCD ROM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08253723144. Het bedrijf ABCD ROM bevindt zich op het adres: Rue Saint Gilles 64. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABCD ROM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABCD ROM is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABCD ROM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABCD ROM, openstaande posities, locatie van ABCD ROM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABCD ROM is a company, that was registered 1993 in Liege Liege B4000 - Belgium region, Belgium. Full name of company is ABCD ROM, company assigned to the tax number BE08253723144. The company ABCD ROM is located at the address: Rue Saint Gilles 64. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABCD ROM were not found.
The main activity of ABCD ROM is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABCD ROM is not available. You also can look at reviews of ABCD ROM, open positions, location of ABCD ROM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABCD ROM, Liege Liege B4000 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABCD ROM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABCD ROM, Liege Liege B4000 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABCD ROM, employees, financial statistics.