ABB Services Worldwide

Contactgegevens ABB Services Worldwide: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABB Services Worldwide: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABB Services Worldwide

Regio (region): ZAVENTEM, form.CompanyState 1930 - BE, België

Adres (address): BELGICASTRAAT 7, België

Telefoon (phone): 32 2 716 55 14 32 2 716 55 14

Fax (fax): 32 2 716 55 21 32 2 716 55 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABB Services Worldwide: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABB Services Worldwide"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABB Services Worldwide"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABB Services Worldwide, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABB Services Worldwide. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABB Services Worldwide, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABB Services Worldwide. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABB Services Worldwide
Products information ABB Services Worldwide

BTW identificatienummer (tax): BE09558349609
Ondernemingsnummer: 2413665771
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ABB Services Worldwide zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABB Services Worldwide
(Get full report from official database of BE for ABB Services Worldwide)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABB Services Worldwide
Addition kinds of activities for ABB Services Worldwide

284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
344901. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
25999905. Krukjes met wielen (niet huishouden of kantoor), metaal | Stools with casters (not household or office), metal
27590203. Visitekaartjes (inclusief bedrijf): drukwerk, nsk | Visiting cards (including business): printing, nsk
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
32720708. Spoelen, beton | Joists, concrete
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
36250102. Motorcentra | Motor control centers
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic

Werken bij ABB Services Worldwide: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABB Services Worldwide: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABB Services Worldwide. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABB Services Worldwide. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-chauffeur (m/v) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: DANCKAERT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor: leveren van bouwmaterialen, aan huis en op de werf, lossen met de autolaadkraan, soms ook manueel, afhalen van goederen bij de leverancier, laden en lossen van de vrachtwagen met de heftruck, dagelijks onderhouden van de vrachtwagen. Klanten dienen is uw job!

  • Onderhoudsmedewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Izegem is Actief Interim op naar een onderhoudsmedewerker (m/v).

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van ABB Services Worldwide in sociale netwerken
Look for responds of ABB Services Worldwide in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABB Services Worldwide. Laat een reactie achter voor ABB Services Worldwide. ABB Services Worldwide bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABB Services Worldwide. Leave a respond for ABB Services Worldwide. ABB Services Worldwide on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABB Services Worldwide op de google maps. Adres en contacten ABB Services Worldwide
Location of ABB Services Worldwide on the google maps. Address and contacts of ABB Services Worldwide

Andere gerelateerde bedrijven als come ABB Services Worldwide ABB Services Worldwide: Caudron Autobedrijf | CDS Immo | A.S.L. PRODUCTIONS | Kaiser - Kraft N.V. | De Gheldere Olivier

Other related companies as ABB Services Worldwide: Caudron Autobedrijf | CDS Immo | A.S.L. PRODUCTIONS | Kaiser - Kraft N.V. | De Gheldere Olivier

ABB Services Worldwide is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio ZAVENTEM, form.CompanyState 1930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ABB Services Worldwide, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09558349609. Het bedrijf ABB Services Worldwide bevindt zich op het adres: BELGICASTRAAT 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ABB Services Worldwide zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABB Services Worldwide is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABB Services Worldwide is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABB Services Worldwide, openstaande posities, locatie van ABB Services Worldwide op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABB Services Worldwide is a company, that was registered 1997 in ZAVENTEM, form.CompanyState 1930 - BE region, Belgium. Full name of company is ABB Services Worldwide, company assigned to the tax number BE09558349609. The company ABB Services Worldwide is located at the address: BELGICASTRAAT 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ABB Services Worldwide were not found.
The main activity of ABB Services Worldwide is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABB Services Worldwide is not available. You also can look at reviews of ABB Services Worldwide, open positions, location of ABB Services Worldwide on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABB Services Worldwide, ZAVENTEM, form.CompanyState 1930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABB Services Worldwide, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABB Services Worldwide, ZAVENTEM, form.CompanyState 1930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABB Services Worldwide, employees, financial statistics.