A4S

Contactgegevens A4S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A4S: address, phone, fax, email, website, opening hours

A4S

Regio (region): Antwerpen, 2020 - Belgium, België

Adres (address): Abdijstraat 97, België

Telefoon (phone): 32 (0)3 605 69 55 32 (0)3 605 69 55

Fax (fax): 32(0)3 605 69 55 32(0)3 605 69 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A4S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A4S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A4S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A4S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A4S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A4S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A4S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A4S
Products information A4S

BTW identificatienummer (tax): BE09958526611
Ondernemingsnummer: 6479980468
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A4S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A4S
(Get full report from official database of BE for A4S)

Aanvulling soorten activiteiten voor A4S
Addition kinds of activities for A4S

179199. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
32999905. Synthetische stenen, voor edelstenen en industrieel gebruik | Synthetic stones, for gem stones and industrial use
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal
49590000. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
57149902. gordijnen | Draperies
80930101. Alcoholkliniek, polikliniek | Alcohol clinic, outpatient

Werken bij A4S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A4S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A4S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A4S. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Junior Accountant - regio Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een (m/v) Junior Accountant voor een bedrijf gelegen in Willebroek. Onze klant is actief in de distributie van auto-onderdelen. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Het voeren van de boekhouding voor een van de vennootschappen van de groep Het voeren van de leveranciers- en klantenboekhouding, bankafschriften en vaste activa tot de maandafsluit Het opmaken van de BTW Administratie en jaarafsluit Het voorbereiden van de rapportage Je bent eveneens het aanspreekpunt voor interne en externe partijen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van A4S in sociale netwerken
Look for responds of A4S in social networks

Lees alle opmerkingen voor A4S. Laat een reactie achter voor A4S. A4S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A4S. Leave a respond for A4S. A4S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A4S op de google maps. Adres en contacten A4S
Location of A4S on the google maps. Address and contacts of A4S

Andere gerelateerde bedrijven als come A4S A4S: Delta Outillage SA | Evisor | Kris Rymenants | fantomaster.com GmbH | bvba Baeyens - Van Dessel

Other related companies as A4S: Delta Outillage SA | Evisor | Kris Rymenants | fantomaster.com GmbH | bvba Baeyens - Van Dessel

A4S is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen, 2020 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is A4S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09958526611. Het bedrijf A4S bevindt zich op het adres: Abdijstraat 97. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 357,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A4S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A4S is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A4S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A4S, openstaande posities, locatie van A4S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A4S is a company, that was registered 1997 in Antwerpen, 2020 - Belgium region, Belgium. Full name of company is A4S, company assigned to the tax number BE09958526611. The company A4S is located at the address: Abdijstraat 97. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 357,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A4S were not found.
The main activity of A4S is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A4S is not available. You also can look at reviews of A4S, open positions, location of A4S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A4S, Antwerpen, 2020 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A4S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A4S, Antwerpen, 2020 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A4S, employees, financial statistics.