A.E.D.T.-Institute

Contactgegevens A.E.D.T.-Institute: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E.D.T.-Institute: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E.D.T.-Institute

Regio (region): Brussels, 1040 - BELGIUM, België

Adres (address): rue Froissart 122/123, België

Telefoon (phone): 32 2 2305296 32 2 2305296

Fax (fax): 32 2 2302569 32 2 2302569

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E.D.T.-Institute: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E.D.T.-Institute"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E.D.T.-Institute"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E.D.T.-Institute, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E.D.T.-Institute. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E.D.T.-Institute, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E.D.T.-Institute. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E.D.T.-Institute
Products information A.E.D.T.-Institute

BTW identificatienummer (tax): BE03911376953
Ondernemingsnummer: 9194427490
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 826,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.E.D.T.-Institute zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E.D.T.-Institute
(Get full report from official database of BE for A.E.D.T.-Institute)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E.D.T.-Institute
Addition kinds of activities for A.E.D.T.-Institute

295202. Siding materialen | Siding materials
25910202. Microblinds | Micro blinds
33120701. Pantserplaat | Armor plate
34439902. Containers, verzending (bommen, enz.): Metalen plaat | Containers, shipping (bombs, etc.): metal plate
38269917. titrimeters | Titrimeters
50510205. Betonversterkende staven | Concrete reinforcing bars
87330200. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization

Werken bij A.E.D.T.-Institute: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E.D.T.-Institute: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E.D.T.-Institute. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E.D.T.-Institute. Looking for open vacancies in other companies

  • LOODGIETER (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je start van nul op een werf tot de volledige afwerking van sanitair en centrale verwarming. - Kap en slijpwerk. - Het trekken van alle leidingen voor gast - water - electriciteit - Installatie van badkamer meubelen, hangen van wc's, plaatsen van radiatoren en ketels. - Douchecabines plaatsen

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van A.E.D.T.-Institute in sociale netwerken
Look for responds of A.E.D.T.-Institute in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E.D.T.-Institute. Laat een reactie achter voor A.E.D.T.-Institute. A.E.D.T.-Institute bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E.D.T.-Institute. Leave a respond for A.E.D.T.-Institute. A.E.D.T.-Institute on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E.D.T.-Institute op de google maps. Adres en contacten A.E.D.T.-Institute
Location of A.E.D.T.-Institute on the google maps. Address and contacts of A.E.D.T.-Institute

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E.D.T.-Institute A.E.D.T.-Institute: DRUKKERIJ VOET NV | Quadrolight Productions | CAITLIN'S INTERIORS | Delange Specialities BVBA | Globus International NV

Other related companies as A.E.D.T.-Institute: DRUKKERIJ VOET NV | Quadrolight Productions | CAITLIN'S INTERIORS | Delange Specialities BVBA | Globus International NV

A.E.D.T.-Institute is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussels, 1040 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is A.E.D.T.-Institute, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03911376953. Het bedrijf A.E.D.T.-Institute bevindt zich op het adres: rue Froissart 122/123. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 826,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.E.D.T.-Institute zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.E.D.T.-Institute is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E.D.T.-Institute is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E.D.T.-Institute, openstaande posities, locatie van A.E.D.T.-Institute op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.E.D.T.-Institute is a company, that was registered 1994 in Brussels, 1040 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is A.E.D.T.-Institute, company assigned to the tax number BE03911376953. The company A.E.D.T.-Institute is located at the address: rue Froissart 122/123. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 826,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.E.D.T.-Institute were not found.
The main activity of A.E.D.T.-Institute is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E.D.T.-Institute is not available. You also can look at reviews of A.E.D.T.-Institute, open positions, location of A.E.D.T.-Institute on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E.D.T.-Institute, Brussels, 1040 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E.D.T.-Institute, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E.D.T.-Institute, Brussels, 1040 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E.D.T.-Institute, employees, financial statistics.