A.C.W.A sprl

Contactgegevens A.C.W.A sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.W.A sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.W.A sprl

Regio (region): Gerpinnes, 6280 - BE, België

Adres (address): Rue du Trieu Gilson 31, België

Telefoon (phone): 071 50 50 27 071 50 50 27

Fax (fax): +32 (14) 921-43-85 +32 (14) 921-43-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.W.A sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.W.A sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.W.A sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.W.A sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.W.A sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.W.A sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.W.A sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.W.A sprl
Products information A.C.W.A sprl

BTW identificatienummer (tax): BE09776977539
Ondernemingsnummer: 1151336669
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.C.W.A sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.W.A sprl
(Get full report from official database of BE for A.C.W.A sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.W.A sprl
Addition kinds of activities for A.C.W.A sprl

131100. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
328104. Slate producten | Slate products
14299912. Serpentine, verpletterd en gebroken-steengroeven | Serpentine, crushed and broken-quarrying
22110409. Velours | Velours
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance
72999904. Consumentenkoopdienst | Consumer buying service
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij A.C.W.A sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.W.A sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.W.A sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.W.A sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

Zoek naar antwoorden van A.C.W.A sprl in sociale netwerken
Look for responds of A.C.W.A sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.W.A sprl. Laat een reactie achter voor A.C.W.A sprl. A.C.W.A sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.W.A sprl. Leave a respond for A.C.W.A sprl. A.C.W.A sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.W.A sprl op de google maps. Adres en contacten A.C.W.A sprl
Location of A.C.W.A sprl on the google maps. Address and contacts of A.C.W.A sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.W.A sprl A.C.W.A sprl: Antique Centre Slegers Import-Export | Sidec SPRL | Tradex Airport Service | Quint Network Services N.V. | Belgische Fruitveiling

Other related companies as A.C.W.A sprl: Antique Centre Slegers Import-Export | Sidec SPRL | Tradex Airport Service | Quint Network Services N.V. | Belgische Fruitveiling

A.C.W.A sprl is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gerpinnes, 6280 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.W.A sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776977539. Het bedrijf A.C.W.A sprl bevindt zich op het adres: Rue du Trieu Gilson 31. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.C.W.A sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.W.A sprl is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.W.A sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.W.A sprl, openstaande posities, locatie van A.C.W.A sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.W.A sprl is a company, that was registered 2018 in Gerpinnes, 6280 - BE region, Belgium. Full name of company is A.C.W.A sprl, company assigned to the tax number BE09776977539. The company A.C.W.A sprl is located at the address: Rue du Trieu Gilson 31. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.C.W.A sprl were not found.
The main activity of A.C.W.A sprl is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.W.A sprl is not available. You also can look at reviews of A.C.W.A sprl, open positions, location of A.C.W.A sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.W.A sprl, Gerpinnes, 6280 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.W.A sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.W.A sprl, Gerpinnes, 6280 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.W.A sprl, employees, financial statistics.