A++ Informatique s.a

Contactgegevens A++ Informatique s.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A++ Informatique s.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

A++ Informatique s.a

Regio (region): Brussels, B-1170 - BE, België

Adres (address): Avenue des Gerfauts 10/34, België

Telefoon (phone): 32-2-675.52.62 32-2-675.52.62

Fax (fax): 32-2-660.59.82 32-2-660.59.82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A++ Informatique s.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A++ Informatique s.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A++ Informatique s.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A++ Informatique s.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A++ Informatique s.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A++ Informatique s.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A++ Informatique s.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A++ Informatique s.a
Products information A++ Informatique s.a

BTW identificatienummer (tax): BE07547851562
Ondernemingsnummer: 5790863037
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A++ Informatique s.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A++ Informatique s.a
(Get full report from official database of BE for A++ Informatique s.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor A++ Informatique s.a
Addition kinds of activities for A++ Informatique s.a

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
36950203. Video opname tape, leeg | Video recording tape, blank
39999947. Slijpen en pulveriseren van materialen, nec | Grinding and pulverizing of materials, nec
50230108. Grillen, barbecue | Grills, barbecue

Werken bij A++ Informatique s.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A++ Informatique s.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A++ Informatique s.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A++ Informatique s.a. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van A++ Informatique s.a in sociale netwerken
Look for responds of A++ Informatique s.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor A++ Informatique s.a. Laat een reactie achter voor A++ Informatique s.a. A++ Informatique s.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A++ Informatique s.a. Leave a respond for A++ Informatique s.a. A++ Informatique s.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A++ Informatique s.a op de google maps. Adres en contacten A++ Informatique s.a
Location of A++ Informatique s.a on the google maps. Address and contacts of A++ Informatique s.a

Andere gerelateerde bedrijven als come A++ Informatique s.a A++ Informatique s.a: DELVAUX | ESSOUM COMPANY | Jovado BVBA | Neumann S | Dradin et Fils

Other related companies as A++ Informatique s.a: DELVAUX | ESSOUM COMPANY | Jovado BVBA | Neumann S | Dradin et Fils

A++ Informatique s.a is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussels, B-1170 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is A++ Informatique s.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07547851562. Het bedrijf A++ Informatique s.a bevindt zich op het adres: Avenue des Gerfauts 10/34. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A++ Informatique s.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A++ Informatique s.a is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A++ Informatique s.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A++ Informatique s.a, openstaande posities, locatie van A++ Informatique s.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A++ Informatique s.a is a company, that was registered 2010 in Brussels, B-1170 - BE region, Belgium. Full name of company is A++ Informatique s.a, company assigned to the tax number BE07547851562. The company A++ Informatique s.a is located at the address: Avenue des Gerfauts 10/34. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A++ Informatique s.a were not found.
The main activity of A++ Informatique s.a is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A++ Informatique s.a is not available. You also can look at reviews of A++ Informatique s.a, open positions, location of A++ Informatique s.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A++ Informatique s.a, Brussels, B-1170 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A++ Informatique s.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A++ Informatique s.a, Brussels, B-1170 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A++ Informatique s.a, employees, financial statistics.