3STARS NETWORK

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • 3STARS NETWORK
Private companiesCoal Mining • 3STARS NETWORK

Contactgegevens 3STARS NETWORK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3STARS NETWORK: address, phone, fax, email, website, opening hours

3STARS NETWORK

Regio (region): BRUSSELS, CAPITALE 1030 - BE, België

Adres (address): 65, AVENUE SLEECKX, België

Telefoon (phone): 090.341.051 090.341.051

Fax (fax): +32 (13) 116-18-39 +32 (13) 116-18-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3STARS NETWORK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3STARS NETWORK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3STARS NETWORK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3STARS NETWORK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3STARS NETWORK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3STARS NETWORK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3STARS NETWORK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3STARS NETWORK
Products information 3STARS NETWORK

BTW identificatienummer (tax): BE02223327636
Ondernemingsnummer: 3654571533
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in 3STARS NETWORK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3STARS NETWORK
(Get full report from official database of BE for 3STARS NETWORK)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3STARS NETWORK
Addition kinds of activities for 3STARS NETWORK

769911. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
20649914. Marshmallows | Marshmallows
23690200. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
37699906. Ruimte capsules | Space capsules
51990802. Lijnolie | Linseed oil
56119907. Stropdassen | Tie shops

Werken bij 3STARS NETWORK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3STARS NETWORK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3STARS NETWORK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3STARS NETWORK. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Internaatsopvoeder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vzw KSO Tielt-Ruiselede

    Type: Vaste Job

    U staat in teamverband in voor: de opvoeding van de internen; de studiebegeleiding van de internen; het organiseren en begeleiden van activiteiten; de praktische organisatie van het internaat; de communicatie met ouders en externe begeleiders.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van 3STARS NETWORK in sociale netwerken
Look for responds of 3STARS NETWORK in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3STARS NETWORK. Laat een reactie achter voor 3STARS NETWORK. 3STARS NETWORK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3STARS NETWORK. Leave a respond for 3STARS NETWORK. 3STARS NETWORK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3STARS NETWORK op de google maps. Adres en contacten 3STARS NETWORK
Location of 3STARS NETWORK on the google maps. Address and contacts of 3STARS NETWORK

Andere gerelateerde bedrijven als come 3STARS NETWORK 3STARS NETWORK: A.C.G. SPRL | Fabri J | I.T.M. BVBA | D'hooge Georges & Marc | PULMINO COACHES SPRL

Other related companies as 3STARS NETWORK: A.C.G. SPRL | Fabri J | I.T.M. BVBA | D'hooge Georges & Marc | PULMINO COACHES SPRL

3STARS NETWORK is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, CAPITALE 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is 3STARS NETWORK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02223327636. Het bedrijf 3STARS NETWORK bevindt zich op het adres: 65, AVENUE SLEECKX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 3STARS NETWORK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3STARS NETWORK is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3STARS NETWORK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3STARS NETWORK, openstaande posities, locatie van 3STARS NETWORK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

3STARS NETWORK is a company, that was registered 1997 in BRUSSELS, CAPITALE 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is 3STARS NETWORK, company assigned to the tax number BE02223327636. The company 3STARS NETWORK is located at the address: 65, AVENUE SLEECKX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 3STARS NETWORK were not found.
The main activity of 3STARS NETWORK is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 3STARS NETWORK is not available. You also can look at reviews of 3STARS NETWORK, open positions, location of 3STARS NETWORK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3STARS NETWORK, BRUSSELS, CAPITALE 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3STARS NETWORK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3STARS NETWORK, BRUSSELS, CAPITALE 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3STARS NETWORK, employees, financial statistics.