3Gites-Ucimont

Contactgegevens 3Gites-Ucimont: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3Gites-Ucimont: address, phone, fax, email, website, opening hours

3Gites-Ucimont

Regio (region): Ucimont, B-6833 - BE, België

Adres (address): Rue du Chateau-le-Duc 23, België

Telefoon (phone): 32 61 46 00 76 32 61 46 00 76

Fax (fax): 32 61 46 00 86 32 61 46 00 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3Gites-Ucimont: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3Gites-Ucimont"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3Gites-Ucimont"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3Gites-Ucimont, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3Gites-Ucimont. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3Gites-Ucimont, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3Gites-Ucimont. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3Gites-Ucimont
Products information 3Gites-Ucimont

BTW identificatienummer (tax): BE02221405029
Ondernemingsnummer: 4796325683
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in 3Gites-Ucimont zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3Gites-Ucimont
(Get full report from official database of BE for 3Gites-Ucimont)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3Gites-Ucimont
Addition kinds of activities for 3Gites-Ucimont

509105. Fitnessapparatuur en benodigdheden | Fitness equipment and supplies
596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
702100. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center

Werken bij 3Gites-Ucimont: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3Gites-Ucimont: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3Gites-Ucimont. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3Gites-Ucimont. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob keukenmedewerker (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    Een passie voor koken en graag een centje bijverdienen? Wij zoeken een keukenmedewerker voor de koude keuken. Geen ervaring vereist. Uren zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van 3Gites-Ucimont in sociale netwerken
Look for responds of 3Gites-Ucimont in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3Gites-Ucimont. Laat een reactie achter voor 3Gites-Ucimont. 3Gites-Ucimont bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3Gites-Ucimont. Leave a respond for 3Gites-Ucimont. 3Gites-Ucimont on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3Gites-Ucimont op de google maps. Adres en contacten 3Gites-Ucimont
Location of 3Gites-Ucimont on the google maps. Address and contacts of 3Gites-Ucimont

Andere gerelateerde bedrijven als come 3Gites-Ucimont 3Gites-Ucimont: Martin Motorhomes SPRL | Elaut Products BVBA | Defour SPRL | Evapco Europe NV | Reasco SPRL

Other related companies as 3Gites-Ucimont: Martin Motorhomes SPRL | Elaut Products BVBA | Defour SPRL | Evapco Europe NV | Reasco SPRL

3Gites-Ucimont is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Ucimont, B-6833 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is 3Gites-Ucimont, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02221405029. Het bedrijf 3Gites-Ucimont bevindt zich op het adres: Rue du Chateau-le-Duc 23. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in 3Gites-Ucimont zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3Gites-Ucimont is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3Gites-Ucimont is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3Gites-Ucimont, openstaande posities, locatie van 3Gites-Ucimont op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

3Gites-Ucimont is a company, that was registered 2000 in Ucimont, B-6833 - BE region, Belgium. Full name of company is 3Gites-Ucimont, company assigned to the tax number BE02221405029. The company 3Gites-Ucimont is located at the address: Rue du Chateau-le-Duc 23. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in 3Gites-Ucimont were not found.
The main activity of 3Gites-Ucimont is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 3Gites-Ucimont is not available. You also can look at reviews of 3Gites-Ucimont, open positions, location of 3Gites-Ucimont on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3Gites-Ucimont, Ucimont, B-6833 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3Gites-Ucimont, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3Gites-Ucimont, Ucimont, B-6833 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3Gites-Ucimont, employees, financial statistics.