3DEVELOPMENT

Contactgegevens 3DEVELOPMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3DEVELOPMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

3DEVELOPMENT

Regio (region): KONTICH, BELGIUM 2550 - BE, België

Adres (address): IJZERMAALBERG #73, België

Telefoon (phone): 32477485661 32477485661

Fax (fax): +32 (81) 705-96-63 +32 (81) 705-96-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3DEVELOPMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3DEVELOPMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3DEVELOPMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3DEVELOPMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3DEVELOPMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3DEVELOPMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3DEVELOPMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3DEVELOPMENT
Products information 3DEVELOPMENT

BTW identificatienummer (tax): BE08917022705
Ondernemingsnummer: 1413085937
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in 3DEVELOPMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3DEVELOPMENT
(Get full report from official database of BE for 3DEVELOPMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3DEVELOPMENT
Addition kinds of activities for 3DEVELOPMENT

259903. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
10990501. Rutiele mijnbouw | Rutile mining
20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
25210301. Bureaus, kantoor: hout | Desks, office: wood
35450211. Scherpe messen | Shear knives

Werken bij 3DEVELOPMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3DEVELOPMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3DEVELOPMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3DEVELOPMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Medewerkers jobstudenten fototeam (weekends en vakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het fotograferen van de bezoekers aan Plopsaland de Panne. De bezoekers worden bij binnenkomst met een karakter (Kabouter Plop, Megamindy etc.) op de foto gezet. Aan het eind van de dag ben je verantwoordelijk voor de verkoop van deze foto's. Ook kun je ingezet worden bij de verkoop van de foto's aan een van de attracties.

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van 3DEVELOPMENT in sociale netwerken
Look for responds of 3DEVELOPMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3DEVELOPMENT. Laat een reactie achter voor 3DEVELOPMENT. 3DEVELOPMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3DEVELOPMENT. Leave a respond for 3DEVELOPMENT. 3DEVELOPMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3DEVELOPMENT op de google maps. Adres en contacten 3DEVELOPMENT
Location of 3DEVELOPMENT on the google maps. Address and contacts of 3DEVELOPMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come 3DEVELOPMENT 3DEVELOPMENT: VEEWEYDE-TURNHOUT DIEREN BESCHERMING | BEURMS DIRK NATUURSTEEN BVBA | Universal Move-In SA | Michiels E & B BVBA | Teun Voeten Fotografie

Other related companies as 3DEVELOPMENT: VEEWEYDE-TURNHOUT DIEREN BESCHERMING | BEURMS DIRK NATUURSTEEN BVBA | Universal Move-In SA | Michiels E & B BVBA | Teun Voeten Fotografie

3DEVELOPMENT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio KONTICH, BELGIUM 2550 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is 3DEVELOPMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917022705. Het bedrijf 3DEVELOPMENT bevindt zich op het adres: IJZERMAALBERG #73. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in 3DEVELOPMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3DEVELOPMENT is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3DEVELOPMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3DEVELOPMENT, openstaande posities, locatie van 3DEVELOPMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

3DEVELOPMENT is a company, that was registered 2011 in KONTICH, BELGIUM 2550 - BE region, Belgium. Full name of company is 3DEVELOPMENT, company assigned to the tax number BE08917022705. The company 3DEVELOPMENT is located at the address: IJZERMAALBERG #73. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in 3DEVELOPMENT were not found.
The main activity of 3DEVELOPMENT is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 3DEVELOPMENT is not available. You also can look at reviews of 3DEVELOPMENT, open positions, location of 3DEVELOPMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3DEVELOPMENT, KONTICH, BELGIUM 2550 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3DEVELOPMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3DEVELOPMENT, KONTICH, BELGIUM 2550 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3DEVELOPMENT, employees, financial statistics.