3D Architectural Heritage Documentation

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • 3D Architectural Heritage Documentation
Private companiesFood Stores • 3D Architectural Heritage Documentation

Contactgegevens 3D Architectural Heritage Documentation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3D Architectural Heritage Documentation: address, phone, fax, email, website, opening hours

3D Architectural Heritage Documentation

Regio (region): Leuven, VB B3000 - BE, België

Adres (address): Groot Begijnhof 65b01, België

Telefoon (phone): 3216237875 3216237875

Fax (fax): +32 (65) 203-88-31 +32 (65) 203-88-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3D Architectural Heritage Documentation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3D Architectural Heritage Documentation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3D Architectural Heritage Documentation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3D Architectural Heritage Documentation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3D Architectural Heritage Documentation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3D Architectural Heritage Documentation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3D Architectural Heritage Documentation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3D Architectural Heritage Documentation
Products information 3D Architectural Heritage Documentation

BTW identificatienummer (tax): BE01397979736
Ondernemingsnummer: 1364746093
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 621,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in 3D Architectural Heritage Documentation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3D Architectural Heritage Documentation
(Get full report from official database of BE for 3D Architectural Heritage Documentation)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3D Architectural Heritage Documentation
Addition kinds of activities for 3D Architectural Heritage Documentation

7622. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
422200. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
01310000. Katoen | Cotton
20260106. Melkverwerking (pastueriseren, homogeniseren, bottelen) | Milk processing (pastuerizing, homogenizing, bottling)
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
38510101. Brillen, lenzen en frames | Eyeglasses, lenses and frames

Werken bij 3D Architectural Heritage Documentation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3D Architectural Heritage Documentation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3D Architectural Heritage Documentation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3D Architectural Heritage Documentation. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker december (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar een verkoper (M/V) voor de volledige maand december 2018! Functie: - Je krijgt het productengamma van de firma aangeleerd en leert met het kassasysteem werken. - Je staat de klanten te woord - Je noteert correct de verschillende bestellingen - Je staat in nauw contact met de productie De uren liggen steeds tussen 9u00 en 18u, maar flexibiliteit naar af en toe eens kort of langer werken is noodzakelijk. Je zal werken van maandag tot zaterdag, met telkens 1 dag thuis.

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van 3D Architectural Heritage Documentation in sociale netwerken
Look for responds of 3D Architectural Heritage Documentation in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3D Architectural Heritage Documentation. Laat een reactie achter voor 3D Architectural Heritage Documentation. 3D Architectural Heritage Documentation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3D Architectural Heritage Documentation. Leave a respond for 3D Architectural Heritage Documentation. 3D Architectural Heritage Documentation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3D Architectural Heritage Documentation op de google maps. Adres en contacten 3D Architectural Heritage Documentation
Location of 3D Architectural Heritage Documentation on the google maps. Address and contacts of 3D Architectural Heritage Documentation

Andere gerelateerde bedrijven als come 3D Architectural Heritage Documentation 3D Architectural Heritage Documentation: FIRMA ROMBAUX | Bits & Bytes NV | Gillieaux B | Cras F BVBA | HyperVision

Other related companies as 3D Architectural Heritage Documentation: FIRMA ROMBAUX | Bits & Bytes NV | Gillieaux B | Cras F BVBA | HyperVision

3D Architectural Heritage Documentation is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Leuven, VB B3000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is 3D Architectural Heritage Documentation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01397979736. Het bedrijf 3D Architectural Heritage Documentation bevindt zich op het adres: Groot Begijnhof 65b01. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 621,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 3D Architectural Heritage Documentation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3D Architectural Heritage Documentation is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3D Architectural Heritage Documentation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3D Architectural Heritage Documentation, openstaande posities, locatie van 3D Architectural Heritage Documentation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

3D Architectural Heritage Documentation is a company, that was registered 2002 in Leuven, VB B3000 - BE region, Belgium. Full name of company is 3D Architectural Heritage Documentation, company assigned to the tax number BE01397979736. The company 3D Architectural Heritage Documentation is located at the address: Groot Begijnhof 65b01. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 621,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 3D Architectural Heritage Documentation were not found.
The main activity of 3D Architectural Heritage Documentation is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 3D Architectural Heritage Documentation is not available. You also can look at reviews of 3D Architectural Heritage Documentation, open positions, location of 3D Architectural Heritage Documentation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3D Architectural Heritage Documentation, Leuven, VB B3000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3D Architectural Heritage Documentation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3D Architectural Heritage Documentation, Leuven, VB B3000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3D Architectural Heritage Documentation, employees, financial statistics.