24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE

Contactgegevens 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE

Regio (region): ROESELARE, ROESELARE - BE, België

Adres (address): 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, België

Telefoon (phone): 32 5 120 1000 32 5 120 1000

Fax (fax): 32 5 120 5000 32 5 120 5000

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE
Products information 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE

BTW identificatienummer (tax): BE01781951904
Ondernemingsnummer: 9911560058
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE
(Get full report from official database of BE for 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE
Addition kinds of activities for 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE

22999901. Breedgeweven stoffen: linnen, jute, hennep en ramie | Broadwoven fabrics: linen, jute, hemp, and ramie
25110502. Bureaus, huishouden: hout | Desks, household: wood
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
34999926. Wielen: kruiwagen, wandelwagen, enz .: schijf, gestempeld metaal | Wheels: wheelbarrow, stroller, etc.: disc, stamped metal
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec

Werken bij 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Bouw regio Antwerpse Kempen (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in professioneel gereedschap zijn we op zoek naar een dynamische account manager. Wij zoeken iemand met commercieel talent en ervaring in de bouwsector. Je onderhoudt als account manager klantenrelaties en bezoekt nieuwe klanten in de regio Antwerpse Kempen. Deze klanten zijn vooral aannemers, bouwfirma's en andere professionelen. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Door actief te luisteren speel je in op de behoeftes van de klant. - Je biedt goede service en passende oplossingen voor jouw klantenrelaties. - Je werkt prijszettingen uit, volgt leads op en gaat actief op zoek naar opportuniteiten. - Je verzorgt een correcte rapportage in het interne systeem.

  • Teammember Okay Schilde (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Productie operator in de chemie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met een vestiging te Beveren Zijn we op zoek naar een productie operator in de chemie (m/v) - Heb jij ervaring als operator ? - Wil jij graag in een volcontinue shift werken? - Ben jij niet bang je handen vuil te maken? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Je wordt ingezet als productieoperator voor het opvolgen van het maalproces van de glasvezel. Je staat hiervoor aan de luchtstraalmolen. Je volgt het maalproces op, wat betekent dat je de luchtstraalmolen opstart, afstelt en stopt en eventuele storingen opvolgt. Het is ook mogelijk dat je ingezet wordt als spinner. Dit takenpakket bestaat uit het aanspinnen van de glasvezels. Dit is een uitvoerende en handmatige job. Je werkt in het glasvezelteam nauw samen met collega’s.

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klant regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar frigochauffeurs. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Heftruckchauffeur 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Ardooie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE in sociale netwerken
Look for responds of 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. Laat een reactie achter voor 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. Leave a respond for 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE op de google maps. Adres en contacten 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE
Location of 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE on the google maps. Address and contacts of 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE

Andere gerelateerde bedrijven als come 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE: I.M.P.C. | NUMATIC-WIJNEN J | Kenis (Huis) | Schevenels Project Interieurs B.V.B.A. | Ydroteq NV

Other related companies as 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE: I.M.P.C. | NUMATIC-WIJNEN J | Kenis (Huis) | Schevenels Project Interieurs B.V.B.A. | Ydroteq NV

24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio ROESELARE, ROESELARE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01781951904. Het bedrijf 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE bevindt zich op het adres: 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, openstaande posities, locatie van 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE is a company, that was registered 1995 in ROESELARE, ROESELARE - BE region, Belgium. Full name of company is 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, company assigned to the tax number BE01781951904. The company 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE is located at the address: 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE were not found.
The main activity of 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE is not available. You also can look at reviews of 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, open positions, location of 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, ROESELARE, ROESELARE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, ROESELARE, ROESELARE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 24HOURNAMES.COM-QUALITY DOMAINS FOR SALE, employees, financial statistics.