Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.

Contactgegevens Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Langestraat 130, B-2235 Hulshout, België

Telefoon (phone): (016) 698523 (016) 698523

Fax (fax): (016) 698857 (016) 698857

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.
Products information Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05912261962
Ondernemingsnummer: 2526000976
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.

234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
17990206. Brandwerende gebouwen | Fireproofing buildings
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
34430803. Penstocks, metalen plaat | Penstocks, metal plate
57190600. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

Zoek naar antwoorden van Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.. Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.. Leave a respond for Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.. Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.
Location of Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.: Forest National | DESINTEL SPRL | VAN DAELE & Co NV | Van Loy en Cie N.V. | Mr Michael De Grave

Other related companies as Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A.: Forest National | DESINTEL SPRL | VAN DAELE & Co NV | Van Loy en Cie N.V. | Mr Michael De Grave

Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05912261962. Het bedrijf Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Langestraat 130, B-2235 Hulshout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05912261962. The company Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. is located at the address: Langestraat 130, B-2235 Hulshout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. were not found.
The main activity of Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., open positions, location of Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zuiderkempen Vervoer B.V.B.A., employees, financial statistics.