Zetelfabriek De Man B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Zetelfabriek De Man B.V.B.A.
Private companiesTransportation Services • Zetelfabriek De Man B.V.B.A.

Contactgegevens Zetelfabriek De Man B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zetelfabriek De Man B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zetelfabriek De Man B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hoogveld 26, B-9200 Dendermonde, België

Telefoon (phone): (052) 212324 (052) 212324

Fax (fax): (052) 225207 (052) 225207

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zetelfabriek De Man B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zetelfabriek De Man B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zetelfabriek De Man B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zetelfabriek De Man B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zetelfabriek De Man B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zetelfabriek De Man B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zetelfabriek De Man B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zetelfabriek De Man B.V.B.A.
Products information Zetelfabriek De Man B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05358001708
Ondernemingsnummer: 1248840332
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Zetelfabriek De Man B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zetelfabriek De Man B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Zetelfabriek De Man B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zetelfabriek De Man B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Zetelfabriek De Man B.V.B.A.

22119900. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
30690106. Medische diverse, rubberen | Medical sundries, rubber
32720306. Fonteinen, beton | Fountains, concrete
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
51690100. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij Zetelfabriek De Man B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zetelfabriek De Man B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zetelfabriek De Man B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zetelfabriek De Man B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • DRINGENDE POETSHULP TE GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Gavere. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Zetelfabriek De Man B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Zetelfabriek De Man B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zetelfabriek De Man B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Zetelfabriek De Man B.V.B.A.. Zetelfabriek De Man B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zetelfabriek De Man B.V.B.A.. Leave a respond for Zetelfabriek De Man B.V.B.A.. Zetelfabriek De Man B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zetelfabriek De Man B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Zetelfabriek De Man B.V.B.A.
Location of Zetelfabriek De Man B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Zetelfabriek De Man B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Zetelfabriek De Man B.V.B.A. Zetelfabriek De Man B.V.B.A.: Novotel Brussels Airport | Baens Reizen | CIB-Events NV | Sogesco sa | A4 Services SA

Other related companies as Zetelfabriek De Man B.V.B.A.: Novotel Brussels Airport | Baens Reizen | CIB-Events NV | Sogesco sa | A4 Services SA

Zetelfabriek De Man B.V.B.A. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Zetelfabriek De Man B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05358001708. Het bedrijf Zetelfabriek De Man B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hoogveld 26, B-9200 Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Zetelfabriek De Man B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zetelfabriek De Man B.V.B.A. is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zetelfabriek De Man B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zetelfabriek De Man B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Zetelfabriek De Man B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zetelfabriek De Man B.V.B.A. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Zetelfabriek De Man B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05358001708. The company Zetelfabriek De Man B.V.B.A. is located at the address: Hoogveld 26, B-9200 Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Zetelfabriek De Man B.V.B.A. were not found.
The main activity of Zetelfabriek De Man B.V.B.A. is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zetelfabriek De Man B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Zetelfabriek De Man B.V.B.A., open positions, location of Zetelfabriek De Man B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zetelfabriek De Man B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zetelfabriek De Man B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zetelfabriek De Man B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zetelfabriek De Man B.V.B.A., employees, financial statistics.