Witdouck Energietechniek B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Witdouck Energietechniek B.V.B.A.
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Witdouck Energietechniek B.V.B.A.

Contactgegevens Witdouck Energietechniek B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Witdouck Energietechniek B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Witdouck Energietechniek B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Meensesteenweg 437, B-8501 Bissegem, België

Telefoon (phone): (056) 358464 (056) 358464

Fax (fax): (056) 358478 (056) 358478

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Witdouck Energietechniek B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Witdouck Energietechniek B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Witdouck Energietechniek B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Witdouck Energietechniek B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Witdouck Energietechniek B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Witdouck Energietechniek B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Witdouck Energietechniek B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Witdouck Energietechniek B.V.B.A.
Products information Witdouck Energietechniek B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02349395751
Ondernemingsnummer: 4645263671
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Witdouck Energietechniek B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Witdouck Energietechniek B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Witdouck Energietechniek B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Witdouck Energietechniek B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Witdouck Energietechniek B.V.B.A.

317200. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
514599. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
24269905. Ronden of rungs, ladder: hardhout | Rounds or rungs, ladder: hardwood
26730301. Plastic zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Plastic bags: made from purchased materials
32290702. Schoorstenen, lamp: geperst of geblazen glas | Chimneys, lamp: pressed or blown glass
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
50829908. Tractor montage apparatuur | Tractor-mounting equipment
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
73610103. Scheepsbureau | Ship crew agency

Werken bij Witdouck Energietechniek B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Witdouck Energietechniek B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Witdouck Energietechniek B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Witdouck Energietechniek B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Witdouck Energietechniek B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Witdouck Energietechniek B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Witdouck Energietechniek B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Witdouck Energietechniek B.V.B.A.. Witdouck Energietechniek B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Witdouck Energietechniek B.V.B.A.. Leave a respond for Witdouck Energietechniek B.V.B.A.. Witdouck Energietechniek B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Witdouck Energietechniek B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Witdouck Energietechniek B.V.B.A.
Location of Witdouck Energietechniek B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Witdouck Energietechniek B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Witdouck Energietechniek B.V.B.A. Witdouck Energietechniek B.V.B.A.: Innovation et développement en Brabant-Wallon SCRL | De Meyere Frank | BT Belgium NV | Atoutexte | De Sauter

Other related companies as Witdouck Energietechniek B.V.B.A.: Innovation et développement en Brabant-Wallon SCRL | De Meyere Frank | BT Belgium NV | Atoutexte | De Sauter

Witdouck Energietechniek B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Witdouck Energietechniek B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349395751. Het bedrijf Witdouck Energietechniek B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 437, B-8501 Bissegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Witdouck Energietechniek B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Witdouck Energietechniek B.V.B.A. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Witdouck Energietechniek B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Witdouck Energietechniek B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Witdouck Energietechniek B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Witdouck Energietechniek B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Witdouck Energietechniek B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02349395751. The company Witdouck Energietechniek B.V.B.A. is located at the address: Meensesteenweg 437, B-8501 Bissegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 409,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Witdouck Energietechniek B.V.B.A. were not found.
The main activity of Witdouck Energietechniek B.V.B.A. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Witdouck Energietechniek B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Witdouck Energietechniek B.V.B.A., open positions, location of Witdouck Energietechniek B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Witdouck Energietechniek B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Witdouck Energietechniek B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Witdouck Energietechniek B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Witdouck Energietechniek B.V.B.A., employees, financial statistics.