Willems Recuperatiebedrijf N.V.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Willems Recuperatiebedrijf N.V.
Private companiesTobacco Products • Willems Recuperatiebedrijf N.V.

Contactgegevens Willems Recuperatiebedrijf N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willems Recuperatiebedrijf N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willems Recuperatiebedrijf N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 543b1, B-8400 Oostende, België

Telefoon (phone): (059) 514466 (059) 514466

Fax (fax): (059) 803088 (059) 803088

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willems Recuperatiebedrijf N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willems Recuperatiebedrijf N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willems Recuperatiebedrijf N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willems Recuperatiebedrijf N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willems Recuperatiebedrijf N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willems Recuperatiebedrijf N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willems Recuperatiebedrijf N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willems Recuperatiebedrijf N.V.
Products information Willems Recuperatiebedrijf N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Willems Recuperatiebedrijf N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willems Recuperatiebedrijf N.V.
(Get full report from official database of BE for Willems Recuperatiebedrijf N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willems Recuperatiebedrijf N.V.
Addition kinds of activities for Willems Recuperatiebedrijf N.V.

23849900. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
35770000. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
73899929. Inventory computing service | Inventory computing service
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair
86610200. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations

Werken bij Willems Recuperatiebedrijf N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willems Recuperatiebedrijf N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willems Recuperatiebedrijf N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willems Recuperatiebedrijf N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van Willems Recuperatiebedrijf N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Willems Recuperatiebedrijf N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willems Recuperatiebedrijf N.V.. Laat een reactie achter voor Willems Recuperatiebedrijf N.V.. Willems Recuperatiebedrijf N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willems Recuperatiebedrijf N.V.. Leave a respond for Willems Recuperatiebedrijf N.V.. Willems Recuperatiebedrijf N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willems Recuperatiebedrijf N.V. op de google maps. Adres en contacten Willems Recuperatiebedrijf N.V.
Location of Willems Recuperatiebedrijf N.V. on the google maps. Address and contacts of Willems Recuperatiebedrijf N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Willems Recuperatiebedrijf N.V. Willems Recuperatiebedrijf N.V.: A De Rooy & Zn (Schrootbedrijf) | Balans Sportartikelen | Duran, Jacob | Stockelec sa | THB Holding NV

Other related companies as Willems Recuperatiebedrijf N.V.: A De Rooy & Zn (Schrootbedrijf) | Balans Sportartikelen | Duran, Jacob | Stockelec sa | THB Holding NV

Willems Recuperatiebedrijf N.V. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Willems Recuperatiebedrijf N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf Willems Recuperatiebedrijf N.V. bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 543b1, B-8400 Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Willems Recuperatiebedrijf N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willems Recuperatiebedrijf N.V. is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willems Recuperatiebedrijf N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willems Recuperatiebedrijf N.V., openstaande posities, locatie van Willems Recuperatiebedrijf N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willems Recuperatiebedrijf N.V. is a company, that was registered 2010 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Willems Recuperatiebedrijf N.V., company assigned to the tax number BE08770355224. The company Willems Recuperatiebedrijf N.V. is located at the address: Torhoutsesteenweg 543b1, B-8400 Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Willems Recuperatiebedrijf N.V. were not found.
The main activity of Willems Recuperatiebedrijf N.V. is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Willems Recuperatiebedrijf N.V. is not available. You also can look at reviews of Willems Recuperatiebedrijf N.V., open positions, location of Willems Recuperatiebedrijf N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willems Recuperatiebedrijf N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willems Recuperatiebedrijf N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willems Recuperatiebedrijf N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willems Recuperatiebedrijf N.V., employees, financial statistics.