Wiese Belgium B.V.B.A.

Contactgegevens Wiese Belgium B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wiese Belgium B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wiese Belgium B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Smederijstraat 16, B-2960 Brecht, België

Telefoon (phone): (03) 6331610 (03) 6331610

Fax (fax): (03) 6332512 (03) 6332512

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wiese Belgium B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wiese Belgium B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wiese Belgium B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wiese Belgium B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wiese Belgium B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wiese Belgium B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wiese Belgium B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wiese Belgium B.V.B.A.
Products information Wiese Belgium B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08887359619
Ondernemingsnummer: 4885864257
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Wiese Belgium B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wiese Belgium B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Wiese Belgium B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wiese Belgium B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Wiese Belgium B.V.B.A.

226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
731901. Transit reclame diensten | Transit advertising services
28191013. Zwaveldioxide | Sulfur dioxide
28999909. Kernwas of was | Core wash or wax
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain
35230415. Pluimvee brouwerijen, voeders en waterers | Poultry brooders, feeders and waterers
38250300. Elektrische energie meetapparatuur | Electrical energy measuring equipment
81119901. Advocaat-generaal, advocaat | General practice attorney, lawyer

Werken bij Wiese Belgium B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wiese Belgium B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wiese Belgium B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wiese Belgium B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Na een grondige kennismaking met de processen en de waarden van onze klant, ga je aan de slag als PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Je wordt hierin ook opgeleid door onze opdrachtgever. Je vervult een adviserende en ondersteunende rol op het vlak van procesoptimalisatie m.b.t. Human Resources. Het is aan jou om verbeteringen voor te stellen over HR-processen Je inspireert collega's, moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken.    Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is in zijn sector een top 3 speler in de Benelux. Aangezien deze jaarlijks blijft groeien, breiden ook de ondersteunende diensten binnen het bedrijf zich verder uit. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een PROCESS ANALYST HUMAN RESOURCES. Heb je graag een generalistische rol in HR met nadruk op analyse? Lees dan zeker verder!

  • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: JOBCO

    Type: Vaste Job

    Je last plastieken constructies.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Wiese Belgium B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Wiese Belgium B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wiese Belgium B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Wiese Belgium B.V.B.A.. Wiese Belgium B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wiese Belgium B.V.B.A.. Leave a respond for Wiese Belgium B.V.B.A.. Wiese Belgium B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wiese Belgium B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Wiese Belgium B.V.B.A.
Location of Wiese Belgium B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Wiese Belgium B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Wiese Belgium B.V.B.A. Wiese Belgium B.V.B.A.: Alarme de Protection | Gielens & Zn BVBA | AMS | LAND ROVER-TER STEENE | G. Snel Transport Belgium N.V.

Other related companies as Wiese Belgium B.V.B.A.: Alarme de Protection | Gielens & Zn BVBA | AMS | LAND ROVER-TER STEENE | G. Snel Transport Belgium N.V.

Wiese Belgium B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Wiese Belgium B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887359619. Het bedrijf Wiese Belgium B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Smederijstraat 16, B-2960 Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Wiese Belgium B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wiese Belgium B.V.B.A. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wiese Belgium B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wiese Belgium B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Wiese Belgium B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wiese Belgium B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Wiese Belgium B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08887359619. The company Wiese Belgium B.V.B.A. is located at the address: Smederijstraat 16, B-2960 Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Wiese Belgium B.V.B.A. were not found.
The main activity of Wiese Belgium B.V.B.A. is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wiese Belgium B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Wiese Belgium B.V.B.A., open positions, location of Wiese Belgium B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wiese Belgium B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wiese Belgium B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wiese Belgium B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wiese Belgium B.V.B.A., employees, financial statistics.