Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.

Contactgegevens Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Clos des 7bônniers 32, B-1390 Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): (010) 2841114 (010) 2841114

Fax (fax): (010) 2841115 (010) 2841115

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wheelabrator-Alleward Bélux S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wheelabrator-Alleward Bélux S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.
Products information Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04991607666
Ondernemingsnummer: 7977416992
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.
(Get full report from official database of BE for Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.
Addition kinds of activities for Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.

799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
24119900. Logging, nec | Logging, nec
25110209. Tafels, huishouden: hout | Tables, household: wood
35410208. Honing- en lapping machines | Honing and lapping machines
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
36210203. Dynamotors | Dynamotors
48320105. Gemakkelijk luisteren | Easy listening
96510403. Reglement, diverse commerciële sectoren, provincie overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, county government

Werken bij Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We kijken uit naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C dit ter vervanging van langdurig verlof van een medewerker in de maand juli. Je taken: > rondbrengen van (runder)vlees naar groothandels. > ophalen van het vlees bij slachthuizen en groothandels. > je doet 3 tot 6 klanten per dag > goederen worden gelost met haken. Voor het lossen wordt het vlees aan een haak uitgeschoven. > regio: België dagritten zonder uitslapen

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Schilder (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je hebt kennis van plamuren, vlies kleven/behangen, vinyl,... * Je hebt oog voor detail * Je hebt geen hoogtevrees * Je bent een harde werker en enorm gemotiveerd * Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ZAMEX

    Type: Vaste Job

    Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.. Laat een reactie achter voor Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.. Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.. Leave a respond for Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.. Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. op de google maps. Adres en contacten Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.
Location of Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. on the google maps. Address and contacts of Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.: Belec BVBA | LETTRA NV SA | Gevitec B.V.B.A. | WESTTOERISME | internetv

Other related companies as Wheelabrator-Alleward Bélux S.A.: Belec BVBA | LETTRA NV SA | Gevitec B.V.B.A. | WESTTOERISME | internetv

Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04991607666. Het bedrijf Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. bevindt zich op het adres: Clos des 7bônniers 32, B-1390 Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., openstaande posities, locatie van Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., company assigned to the tax number BE04991607666. The company Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. is located at the address: Clos des 7bônniers 32, B-1390 Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. were not found.
The main activity of Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. is not available. You also can look at reviews of Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., open positions, location of Wheelabrator-Alleward Bélux S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wheelabrator-Alleward Bélux S.A., employees, financial statistics.