Weverij Van den Storme Zonen N.V.

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Weverij Van den Storme Zonen N.V.
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Weverij Van den Storme Zonen N.V.

Contactgegevens Weverij Van den Storme Zonen N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weverij Van den Storme Zonen N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weverij Van den Storme Zonen N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lindestraat 26, B-9700 Oudenaarde, België

Telefoon (phone): (055) 312606 (055) 312606

Fax (fax): (055) 330075 (055) 330075

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weverij Van den Storme Zonen N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weverij Van den Storme Zonen N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weverij Van den Storme Zonen N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weverij Van den Storme Zonen N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weverij Van den Storme Zonen N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weverij Van den Storme Zonen N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weverij Van den Storme Zonen N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weverij Van den Storme Zonen N.V.
Products information Weverij Van den Storme Zonen N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05358001708
Ondernemingsnummer: 1248840332
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Weverij Van den Storme Zonen N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weverij Van den Storme Zonen N.V.
(Get full report from official database of BE for Weverij Van den Storme Zonen N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weverij Van den Storme Zonen N.V.
Addition kinds of activities for Weverij Van den Storme Zonen N.V.

505201. Metallische ertsen | Metallic ores
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
33120303. Ingots, staal | Ingots, steel
34119906. Blikjes | Tin cans
48329901. Etnische programmering | Ethnic programming
51491003. Suiker, geraffineerd | Sugar, refined
59419909. Schaatsapparatuur | Skating equipment

Werken bij Weverij Van den Storme Zonen N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weverij Van den Storme Zonen N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weverij Van den Storme Zonen N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weverij Van den Storme Zonen N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Aankoopbediende - tijdelijke opdracht tot eind augustus 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Kijk jij uit naar een tijdelijke job tot eind augustus? Ben jij bovendien sterk met cijfers én talen? Dan is dit jouw kans! Voor onze klant, een internationale groothandel gevestigd in de regio Deinze, is VIO op zoek naar een aankoopbediende. Deze opdracht loopt tot eind augustus. Als aankoopbediende krijg je volgende taken toevertrouwd: Administratieve ondersteuning van de aankopers Voorbereiding leveranciersdossiers en de opvolging ervan Order- en artikelbeheer Ondersteuning van marketingactiviteiten Controle van prijsverschillen ... Interesse?  Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Account Manager Brussel (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHIPS & ICE

    Type: Studentenjob

    Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Weverij Van den Storme Zonen N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Weverij Van den Storme Zonen N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weverij Van den Storme Zonen N.V.. Laat een reactie achter voor Weverij Van den Storme Zonen N.V.. Weverij Van den Storme Zonen N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weverij Van den Storme Zonen N.V.. Leave a respond for Weverij Van den Storme Zonen N.V.. Weverij Van den Storme Zonen N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weverij Van den Storme Zonen N.V. op de google maps. Adres en contacten Weverij Van den Storme Zonen N.V.
Location of Weverij Van den Storme Zonen N.V. on the google maps. Address and contacts of Weverij Van den Storme Zonen N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Weverij Van den Storme Zonen N.V. Weverij Van den Storme Zonen N.V.: Deom Alain | Pieters L | Autograph | Rederij Intermas N.V. | Westcomputer

Other related companies as Weverij Van den Storme Zonen N.V.: Deom Alain | Pieters L | Autograph | Rederij Intermas N.V. | Westcomputer

Weverij Van den Storme Zonen N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Weverij Van den Storme Zonen N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05358001708. Het bedrijf Weverij Van den Storme Zonen N.V. bevindt zich op het adres: Lindestraat 26, B-9700 Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 493,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Weverij Van den Storme Zonen N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weverij Van den Storme Zonen N.V. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weverij Van den Storme Zonen N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weverij Van den Storme Zonen N.V., openstaande posities, locatie van Weverij Van den Storme Zonen N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weverij Van den Storme Zonen N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Weverij Van den Storme Zonen N.V., company assigned to the tax number BE05358001708. The company Weverij Van den Storme Zonen N.V. is located at the address: Lindestraat 26, B-9700 Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 493,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Weverij Van den Storme Zonen N.V. were not found.
The main activity of Weverij Van den Storme Zonen N.V. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Weverij Van den Storme Zonen N.V. is not available. You also can look at reviews of Weverij Van den Storme Zonen N.V., open positions, location of Weverij Van den Storme Zonen N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weverij Van den Storme Zonen N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weverij Van den Storme Zonen N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weverij Van den Storme Zonen N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weverij Van den Storme Zonen N.V., employees, financial statistics.