Weverij Coucke B.V.B.A.

Contactgegevens Weverij Coucke B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weverij Coucke B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weverij Coucke B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Wijmelbeekstraat 4, B-8540 Deerlijk, België

Telefoon (phone): (056) 713913 (056) 713913

Fax (fax): (056) 729109 (056) 729109

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weverij Coucke B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weverij Coucke B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weverij Coucke B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weverij Coucke B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weverij Coucke B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weverij Coucke B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weverij Coucke B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weverij Coucke B.V.B.A.
Products information Weverij Coucke B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08887359619
Ondernemingsnummer: 4885864257
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Weverij Coucke B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weverij Coucke B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Weverij Coucke B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weverij Coucke B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Weverij Coucke B.V.B.A.

799908. Kaart- en speldiensten | Card and game services
24991303. Molen, hout en schors | Mulch, wood and bark
28920222. Goed schietende torpedo's (explosief) | Well shooting torpedoes (explosive)
30869905. Verpakkings- en verzendmaterialen, schuimplastic | Packaging and shipping materials, foamed plastics
34690401. Dozen: gereedschap, lunch, mail, enz .: gestempeld metaal | Boxes: tool, lunch, mail, etc.: stamped metal
35790201. Schrijfmachines en onderdelen | Typewriters and parts
39490300. Oefen materiaal | Exercise equipment
39990815. Straw goederen | Straw goods
72990701. Comfort station operatie | Comfort station operation

Werken bij Weverij Coucke B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weverij Coucke B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weverij Coucke B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weverij Coucke B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Technieker (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hingene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HINGENE)

    Regio: HINGENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van Weverij Coucke B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Weverij Coucke B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weverij Coucke B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Weverij Coucke B.V.B.A.. Weverij Coucke B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weverij Coucke B.V.B.A.. Leave a respond for Weverij Coucke B.V.B.A.. Weverij Coucke B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weverij Coucke B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Weverij Coucke B.V.B.A.
Location of Weverij Coucke B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Weverij Coucke B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Weverij Coucke B.V.B.A. Weverij Coucke B.V.B.A.: SAAB-CRIVACO | Thomaes J-P SPRL | De vreese | Netway sa | altSYS s.a.

Other related companies as Weverij Coucke B.V.B.A.: SAAB-CRIVACO | Thomaes J-P SPRL | De vreese | Netway sa | altSYS s.a.

Weverij Coucke B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Weverij Coucke B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887359619. Het bedrijf Weverij Coucke B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Wijmelbeekstraat 4, B-8540 Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Weverij Coucke B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weverij Coucke B.V.B.A. is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weverij Coucke B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weverij Coucke B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Weverij Coucke B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weverij Coucke B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Weverij Coucke B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08887359619. The company Weverij Coucke B.V.B.A. is located at the address: Wijmelbeekstraat 4, B-8540 Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Weverij Coucke B.V.B.A. were not found.
The main activity of Weverij Coucke B.V.B.A. is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Weverij Coucke B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Weverij Coucke B.V.B.A., open positions, location of Weverij Coucke B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weverij Coucke B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weverij Coucke B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weverij Coucke B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weverij Coucke B.V.B.A., employees, financial statistics.