Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.
Private companiesPersonal Services • Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.

Contactgegevens Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Albertdok 190, B-2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 5411883 (03) 5411883

Fax (fax): (03) 5425999 (03) 5425999

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.
Products information Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04746612548
Ondernemingsnummer: 4326660156
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
20999921. Azijn | Vinegar
28210104. polyesters | Polyesters
28360303. toxoïden | Toxoids
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics
39319905. Octophones | Octophones
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay

Werken bij Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.. Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.. Leave a respond for Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.. Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.
Location of Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.: A+ Alu BVBA | I.B.S. NV | Ambiance W SA | PERFECT SKIN | Jeroen Manders

Other related companies as Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A.: A+ Alu BVBA | I.B.S. NV | Ambiance W SA | PERFECT SKIN | Jeroen Manders

Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04746612548. Het bedrijf Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Albertdok 190, B-2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04746612548. The company Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. is located at the address: Albertdok 190, B-2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. were not found.
The main activity of Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., open positions, location of Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weichert & Co Internationale Fruchtimport Gesellschaft B.V.B.A., employees, financial statistics.